Dezastru pentru Iancu Sterp! Lovitura la care nu se aștepta de la Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România

30 iul. 2020
Dezastru pentru Iancu Sterp! Lovitura la care nu se aștepta de la Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România

Iancu Sterp are o mulțime de fani pe rețelele de socializare. Vlogurile postate pe Youtube se bucură de mare succes, iar dacă apare și mama Geta în ele, atunci numărul vizualizărilor crește fulminant. Cu toate acestea, se pare că la capitolul muzică mai are mult de lucru întrucât fanii par să nu fi primit prea bine melodia lui proaspăt lansată.

De fapt, pe 28 iulie, acesta a lansat doar un promo al piesei Șefa Banilor, pe care o cântă în colaborare cu Bogdan Mocanu, fost concurent la Puterea Dragostei, și el foarte popular pe Youtube, Dodo și Costi Ioniță. Doar că, surpriză neplăcută: nu a strâns nici 5000 de vizualizări în 48 de ore, așa că ceea ce se anunța a fi un succes fulminant, este un semi-eșec.

5Gang pe locul 1 în trending Youtube

Prin comparație, teaserul scos de 5Gang și Selly a strâns în 5 zile, aproape 500.000 de vizualizări, iar piesa lansată, Coco, este pe locul 1 în trending cu 3.1 milioane de vizualizări.

Elena Ionescu, cea care a fost acuzată că i-a suflat pe nedrept trofeul Survivor România lui Iancu Sterp este cea care se bucură cel mai mult. Pentru că deși nu are nici pe departe numărul de fani al lui Iancu, totuși piesa ei s-a bucurat de un succes ceva mai mare. A strâns 208.000 vizualizări în două săptămâni, însă debutul a fost unul în forță.

Între timp, Elena postează provocator pe facebook și primește multe laude pentru modul în care arată.