Dezvăluire terifiantă despre soțul Andreei Bălan! Cum l-au prins polițiștii

george-burcea-ar-fi-parasit-caminul-conjugal-divorteaza-de-andreea-balan_size24

Andreea Bălan trece prin momente cumplite, nu doar privind informațiile privind zvonurile legate de un posibil divorț, dar pentru că soțul ei a fost prins drogat la volan. 

Astfel, George Burcea s-a ales zilele trecute cu dosar penal. Polițiștii rutieri l-au prins drogat la volan, aparatul special arătând că acesta se afla sub influența cocainei, conform click.ro. 

În urmă cu trei zile, George Burcea a fost prins în trafic sub influența substanțelor interzise. Potrivit unor surse citate de click.ro, pe data de 21 februarie, la ora 10.00, soțul Andreei Bălan conducea un Mitsubishi, moment în care a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința sa.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au declarat sursele pentru click.ro.

Mai mult, se pare că soțul Andreei Bălan nu a fost oprit la un simplu filtru, ci a fost filat de mai mult timp, fiind cunoscut de mai multe timp ca fiind consumator de stupefiante.

Lui George Burcea i s-a întocmit dosar penal care ”va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare”, au mai spus sursele, care au mai precizat că soțul Andreei Bălan nu mai are voie să conducă un autovehicul.

Revista Presei