Scandal imens între Andreea Bălan și George Burcea! Mutarea care confirmă divorțul: Totul s-a terminat

Este scandal imens între Andreea Bălan și George Burcea! Ultima mutare pare să confirme divorțul. Totul s-a terminat. Decizia luată de cei doi este fără precedent.

Andreea Bălan divorțează?!

Sep pare că Andreea Bălan și George Burcea nu-și mai vorbesc, iar divorțul dintre cei doi pare evident. Ultima postare a blondei arată că George pare să nu mai facă parte din viața ei.

Celebra cântăreață și-a luat fiica cea mare Ella și a intrat în bucătărie unde face reclamă unor produse. Vedeta a mărturisit în repetate rânduri că nu este o bună bucătăreasă, neavând foarte mult timp pentru a-l petrece la cratiță.

În schimb, micuța Ella s-a apucat să prepare gogoși din cereale, iar cele două s-au distrat de minune. „Nu-i nimic, ne scuturăm. Ne scuturăm și mergem mai departe. Asta este viața. Mai cădem, ne ridicăm, important este să mergem mai departe”, îi spune Andreea Bălan fiicei sale atunci când îi cade puțină pudră de cereale pe rochie.

În tot acest timp, se pare că George Burcea nu mai face parte din peisaj. Actorul George Burcea ar fi lipsit nejustificat, o noapte întreagă, din căminul conjugal, iar Andreea Bălan a fost destul de dezamăgită. Se pare că cei doi nu mai comunică deloc.

”Cei doi nu își vorbesc. Dacă, până acum, fiecare știa programul partenerului, acum fiecare e cu treaba lui. Andreea nu știe dacă soțul ei are de gând să vină acasă în seara asta”, a declarat o sursă apropiată cuplului, conform cancan.ro.

Odată cu apariția tensiunilor în cuplu, George Burcea s-ar fi apropiat mai mult de un coleg. Soțul Andreei Bălan este prieten cu Daniel Nuță, actor în serialul „Sacrificiul”.

Din informațiile aflate, la terminarea filmărilor sau repetițiilor, cei doi se ”combină” la diferite activități ”ca băieții”. Mai mult decât atât, Daniel Nuță, luptător de full contact care a făcut carieră ca actor,  ar fi cel care s-ar fi oferit să-l găzduiască noaptea pe soțul Andreei Bălan.

Soțul Andreei Bălan, însă nu vrea să facă publice problemele din relația celor doi. ”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a spus George Burcea, pentru cancan.ro.

Loading...

Revista Presei