Ce s-a întâmplat cu Monica Gabor: Tatăl vedetei a spus adevărul

10 ian. 2020
Ce s-a întâmplat cu Monica Gabor: Tatăl vedetei a spus adevărul

Este dezvăluirea începutului de an! Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea veste. S-a aflat ce s-a întâmplat cu Monica Gabor. Tatăl vedetei este cel care a spus adevărul.

Deși a încercat să țină totul secret, până la urmă s-a aflat. Monica Gabor a făcut o schimbare de proporții în viața ei.

Monica Gabor s-a măritat

Monica Gabor s-a măritat în mare secret cu Mr Pink, în America! Vedeta a fost deconspirată chiar de către tatăl ei, Emil Gabor.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a decis să părăsească România în urmă cu mai mulți ani după căsătoria nereușită cu milionarul român. A ajuns în brațele altui magnat, chinezul Mr Pink. Cei doi duc o viață de lux peste Ocean, în America. Recent, s-au gândit să-și oficializeze relația. Vedeta a primit inelul de logodnă de multă vreme, însă nu s-a grăbit să se mărite până de curând, când a luat decizia de a face marele pas.

Marea veste a dat-o chiar tatăl ei, Emil Gabor! “Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, a declarat bărbatul, conform ciao.ro.

Monica Gabor, însărcinată?!

S-a zvonit și că Monica Gabor ar fi însărcinată cu copilul lui Mr Pink. Tatăl vedetei spune însă că nu crede că fiica sa ar fi gravidă. “Nu cred că e și însărcinată, n-am vorbit despre asta. Ea are deja o fată, el are un băiat. Ei, dacă ar rămâne însărcinată cu un copil, n-ar fi o problemă, zic, nu s-ar pune problema că n-ar avea ce mânca copiii”, a mai spus Emil Gabor.

Emil Gabor are o relație bună cu toate fetele sale, Alina, Ramona și Monica. Bărbatul susține că acestea îl ajută financiar, și cu tot ce pot. Tatăl vedetei vrea să se pună pe picioare, căci a fost internat două săptămâni la un spital din Bacău, în decembrie, pentru că nu s-a simțit bine, după care să-și facă pașaport și să plece la Monica în America, în vizită. “Am vorbit și cu Pink. Vorbesc cu fata lângă, traduce ea. Vreau să merg în America, dar să-mi revin, să termin cu tratamentul. Pașaportul trebuie să-l refac, că au trecut 5 ani”, a mai spus acesta.

Monica Gabor, mama unei fetițe

Monica Gabor are deja o fetiță din prima căsătorie. Încă de foarte tânără, vedeta a devenit mama Irinei, fetiță pe care o are în urma relației cu Irinel Columbeanu. De asemenea, și Mr Pink are la rândul lui băiat.