Dezvăluiri incendiare ale Monicăi Gabor! De ce trăiește departe de soțul ei: Ce loc de muncă inedit are vedeta

Monica Gabor

Dezvăluiri incendiare ale Monicăi Gabor! Fosta nevastă a lui Irinel Columbeanu spune de ce trăiește departe de actualul ei soț, dar a mărturisit și unde muncește acum.

De ce stă departe de Mr. Pink

Monica Gabor a plecat din România în urmă cu zece ani, iar acolo și-a găsit marea iubire. L-a părăsit pe Irinel Columbeanu pentru miliardarul asiatic Mr. Pink, pe numele său real Poe Qui Ying Wangsuo.

Relația lor s-a oficializat în vara lui 2019 atunci când cei doi s-ar fi căsătorit, în mare secret, în Los Angeles. Monica Gabor și Mr. Pink au făcut cununia civilă, într-un cadru restrâns. La petrecere au participat doar cei doi copii ai lor din căsnicii diferite, Irina Columbeanu, fiica ei, și Anthony, fiul omului de afaceri.

Cel care a dat-o de gol a fost chiar tatăl ei, Emil Gabor. Bărbatul a declarat că fiica lui s-a măritat deja cu iubitul asiatic. ‘Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum’, a dezvăluit Emil Gabor, conform ciao.ro.

Vedeta a dezvăluit secrete din viața ei, dar și când a primit inelul de logodnă de la iubitul ei. ‘Inelul mi l-a dat Pink ca pe o promisiune că va avea grijă de mine pentru toată viaţa şi e, cumva, o promisiune făcută mamei mele. Mama tocmai decedase şi pentru el acel moment a fost unul de trezire: „Acum nu o mai ai pe mama ta, aşa că mă simt responsabil şi îi promit mamei tale că voi avea grijă de tine pentru totdeauna“. Pentru mine, e un inel care arată câtă încredere are în mine şi cât de mult mă iubeşte’, a mărturisit Monica Gabor.

Mama Monicăi Gabor a încetat din viață în 2013, după ce a fost lovită de o stâncă, la ieșirea din Peștera Polovragi, din județul Gorj. Veronica Bulai se afla în pelerinaj la mânăstirile din zonă. ‘Am renunţat să mă mai intereseze astfel de lucruri, pentru că am realizat că nu asta mi-aduce fericirea. Când am venit, stăteam într-un apartament cu un dormitor, cum spun americanii, şi eram foarte fericită, pentru că nu mă mai agasa nimeni.

Avem o viaţă foarte simplă, nu mă îmbrac elegant în fiecare zi, am făcut-o doar pentru shootingul de azi, sunt foarte casual în general şi am o viaţă normală. Noi facem curat, avem grijă de casă şi de apartament. El se ocupă de afaceri, eu sunt cu şcoala. Nu-mi pierd timpul stând pe la cafenele. Doar pentru sora mea, Ramona, îmi fac mereu timp, ne vedem după ore, mergem la sală’, a mai adăugat Monica Gabor.

De asemenea, ea a mărturisit că nu locuiește decât în weekend cu soțul ei, Mr. Pink. Monica Gabor e profesoară de engleză în Beverly Hills, acolo locuiește în cea mai mare parte a timpului. Partenerul ei stă mai mult în casa lor din Malibu. Din 2018, fiica ei, Irina Columbeanu, s-a mutat alături de ea în SUA. ‘Atunci când am cursuri, stau în Beverly Hills de luni până vineri şi ne ajută Annie, prietena noastră din casa de alături, care îl duce şi îl aduce de la şcoală, îl duce la karate. Fac şi eu uneori lucrul acesta, iar vinerea oricum mă întorc în Malibu şi sunt lângă el (n.r. fiul vitreg) imediat ce termină orele. Oricum, vine vacanţa şi vom fi non-stop împreună’, a mai povestit aceasta.

Revista Presei