Dieta Alinei Pușcaș! A slăbit în trei zile cu un singur aliment. Nu e singura care a folosit acest truc

de: Ana Toma
28 aug. 2020
Dieta Alinei Pușcaș! A slăbit în trei zile cu un singur aliment. Nu e singura care a folosit acest truc

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva” a reușit să slăbească în timp record după naștere. Vedeta la Antna 1 are trei copii și arată mai bine ca niciodată, iar acest lucru se datorează în mare parte alimentației. 

Alina Pușcaș a abordat deschis acest subiect pe contul său de Instagram. Prezentaoarea Tv și-a anunțat fanii în urmă cu ceva timp că este la dietă, iar rezultatele nu au încetat să apară. Vedeta ar fi pierdut în greutate 2 kg în 3 zile, iar regimul alimentar sănătos pare să facă diferența.

”Sunt pentru prima oară în viața mea la dietă. Există o diferență foarte clară între un regim alimentar sănătos și o dietă. Regimul alimentar sănătos l-am folosit și m-am ținut sau nu m-am ținut de el în funcție de situație, dar clar este că acum sunt la dietă. O chestie foarte strictă care nu-mi permite trișarea”, a spus Alina Pușcaș.

Trei zile de orez

Ideea dietei nu a venit din senin. Prezentatoarea de la Antena 1 a mărturisit că Monica Anghel a fost cea care a inspirat-o, după modul spectaculos în care a reușit să învingă lupta cu kilogramele în plus.

”Am aflat dieta de la Monica Anghel și m-am hotărât să o țin cu strictețe pentru că ea chiar dă rezultate. Am început să o țin acum 3 zile și am slăbit deja două kg”, a mai povestit Alina Pușcaș, pe Instagram.

Deși pare greu de urmat, dieta pe care Alina Pușcaș a ținut-o nu este una prea simplă. Vedeta a mărturisit că a fost nevoită să consume un singur tip de aliment timp de trei zile.

”Ca să înțelegeți cum a început dieta. 3 zile NUMAI orez cu puțin piper și foarte puțină sare și bineînțeles HIDRATAREA!”, a mai explicat Alina Pușcaș.