Detalii intime despre Mirela Vaida. Vedeta Antena 1 a mărturisit totul. Secretul pe care l-a tinut ascuns

de: Ana Toma
26 aug. 2020
Detalii intime despre Mirela Vaida. Vedeta Antena 1 a mărturisit totul. Secretul pe care l-a tinut ascuns
  • Mirela Vaida a rupt tăcerea. Prezentatoarea de la ”Acces Direct” a mărturisit detalii neștiute despre viața sa intimă dar și despre modul în care aceasta reușește să-și mențină căsnicia mereu fericită. 

Mirela Vaida este o persoană extrem de deschisă și nu se sfiește de la a răspunde la niciun fel de întrebare. Acest lucru s-a întâmplat și în emisiunea Refresh by Oana Turcu, unde vedeta de la Antena 1 a răspuns la toate întrebările legate de viața sa intimă.

Întrebată care este secretul uei căsnicii de succes, Mirela Vaida a dat cărțile pe față.

”Probabil că este ritmul vieţii… Mănânc dezorganizat. Măi, să ştii că ăia care fac mult amor știu să se păzească, ăia care se întâlnesc rar, cum mă întâlnesc eu cu soţul meu, şi mai avem şi copii mici care de multe ori sunt bolnavi şi dormim unul cu un copil, unul cu un copil, săracii, când se întâlnesc și ei într-o vacanţă, vin acasă cu încă unul.

Păi, am avut şi noi, săracii, în sfârşit, relaxarea necesară şi timp pentru noi”, a mărturisit prezentatoarea de la ”Acces Direct”. 

Din nou în același pat

În același timp, Mirela Vaida a mai povestit că de când a devenit mămică pentru a treia oară, vedeta  început să doarmă, din nou, în același pat cu soțul ei, Alexandru. Până atunci, cei doi dormeau fiecare cu câte un copil.

Chiar dacă s-au întors în același dormitor, situația cu cei trei copiii este destul de complicată, astfel că cuplul este nevoit să stea mereu cu ochii în patru.

”Dorm cu soţul în pat. Noi până acum dormeam unul cu un copil, unul cu un copil. Când a venit al treilea: Ia, hai afară toată lumea! Al treilea ne-a organizat. Carla cu Vladimir amândoi în patul lor. Tudor doarme în living, într-un babynest.

Eu dorm cu soţul meu, dar spate în spate, suntem rupţi. Avem uşile deschise să auzim tot. Mă duc îl alăptez. Apoi îl aud pe Vladimir, care e foarte gelos: maaaaamiii!… Eu nu ţin în mine, refulez des. Nu sunt om sever, dar nu poţi fără puţin autoritate, disciplină. Uneori e vorba de o regulă, altfel se urcă în cap” a mai povestit Mirela Vaida.