Dieta Ancăi Țurcașiu. Ce mănâncă aceasta în fiecare zi este chiar incredibil. Arată impecabil la 50 de ani

anca turcasiu

Anca Țurcașiu reușește să se mențină în formă, iar la 50 de ani se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Toată lumea știe că vedeta e vegetariană, însă este acest lucru suficient? Anca a prezentat dieta sa în fața tuturor fanilor și este de-a dreptul uluitor. 

Anca Țurcașiu a găsit soluția pentru un stil de viață sănătos și echilibrat. Ea a mărturisit în fața tuturor fanilor, pe contul personal de facebook cum arată meniul ei pentru cină. Surprinzător, Anca Țurcașiu are o dietă care conține și pâine, iar uneori chiar și alcool.

”Dacă tot sunt întrebată mereu ce mănânc, iată meniul meu pentru cină! Spanac, sparanghel și bruschete cu roșii! A… și un aperol spritz. Așa, de seară bună…. Îmi e foarte dor să vă îmbrățișez!’, a scris Anca Țurcașiu, pe pagina sa de Facebook.

Este oarte bine cunoscut faptul că vedeta a renunțat la carne de mai bine de 20 de ani și a adoptat un regim ovo-lacto-vegetarian. De asemenea, ea susţine că nu are niciun secret atunci când vine vorba despre frumuseţe şi că este foarte conştiincioasă în tot ceea ce face.

Sportul și alimentația, respectate cu strictețe 

Programul de sport, orele de somn şi o alimentaţie sănătoasă sunt cele mai importante aspecte pe care vedeta le respectă cu stricteţe.

”Am grijă în permanenţă de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn şi de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul şi am grijă să nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu să le dau jos. Beau ceaiuri, apă şi mănânc multe legume crude pentru a avea o digestie bună”, a declarat Anca Turcaşiu.

Un alt lucru pe care vedeta în face cu strictețe este consumul de lichide. Ea a mărturisit că bea foarte multă apă, dar și ceaiuri neîndulcite.

”De 22 de ani nu mai mănânc carne. Am citit nişte cărţi despre asta şi am încercat. Sunt ovo-lacto-vegetariană şi mă simt extraordinar. Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac şi eu excese, dar cu măsură. De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt”, mai declara ea, acum ceva vreme.

Revista Presei