Dieta uluitoare a Mihaelei Rădulescu. Ce face aceasta în fiecare zi pentru a se menține frumoasă este incredibil

de: Ana Toma
10 nov. 2020
Dieta uluitoare a Mihaelei Rădulescu. Ce face aceasta în fiecare zi pentru a se menține frumoasă este incredibil

Mihaela Rădulescu are 51 de ani și o siluetă demnă de invidat. Vedeta se menține de ani de zile, iar toată lumea se întreabă cum reușește acest lucru. Ei bine, acum nimic nu mai e secret. Mihaela a vorbit despre stilul ei de viață și despre um se menține în formă zi de zi.

Mihaela Rădulescu a mărturisit că în spatele imaginii afișate pe micile ecrane stă disciplina și organizarea. Vedeta a mărturisit că nu ține nicio dietă, ci doar face sport și mănâncă cu măsură.

”Nu e chiar efort, când e cu disciplină și organizare. Îmi face plăcere să mă dezmorțesc dimineața cu sport, muzică, voie bună, nu doar cu o cafea. Mănânc tot ce-mi face poftă, dar nu exagerez, fac tot ce am chef și timp, îmi umplu viața cu iubire, oameni frumoși, pasiuni, muncă, sport, artă, muzică, plimbări prin lume…

Da, am și eu griji sau probleme, da, am și eu doruri sau dileme, dar am un pozitivism bine antrenat și cred cu tărie că nu poți arăta bine dacă nu ți-e bine. Nu poți străluci dacă nu-ți bate inima tare pentru cineva. Nu poți să ai fără să dai. Nu poți să fii iubit dacă nu știi cine ești și ce poți. Nu poți fi cel mai bun în meseria ta dacă nu continui să înveți, să te adaptezi. Nu poți să fii fericit dacă îți tot pui la îndoială capacitățile.

Nu poți crește un copil fără să-l cunoști cel mai bine. Nu poți avea ce visezi dacă visul e încă pe hârtie, într-un sertar. Cam ăsta-i tot secretul, cred. Sau… adevărurile în care cred eu, de fapt”, a mărturisit Mihaela Rădulescu, pentru Viva.

Întrebată dacă în întreaga sa carieră a ținut vreodată o dietă, vedeta a mărturisit că acest lucru s-a întâmplat o singură dată, iar rezultatele au fost cele așteptate.

”Da, după ce am născut și nu mai încăpeam în nimic. A fost și singura dietă pe care am ținut-o vreodată, a funcționat perfect, dar combinată cu sport zilnic”, mai spus ea.

Cum arată o zi din viața Mihaelei Rădulescu 

Vedeta a mărturisit că o zi din viața sa are la bază sportul, îngrijirea personală și alimentația. Ea susține că nu crede în proceduri miraculoase sau diete, ci doar în sport și o stare bună de spirit.

”Evident, îngrijirea personală, sportul și alimentația sunt pe lista mea de priorități, dar și de obiceiuri zilnice, fără excepție, fără scuze inventate. Timp avem pentru orice, voința și organizarea sunt cheia. Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi, cred în mâncat orice cu măsură, într-o bună stare de spirit, și în sport, ca practică zilnică.

Mai cred în feminitate, în sensul abordării unor situații sau a comportamentului cu ceilalți cu eleganță, umor, onestitate. Femeile tot vor să fie numite puternice, dar uită să fie femei, adesea. Și cât de frumoase sunt femeile sexy și senine! Câtă strălucire are părul sau tenul unei femei odihnite, care nu bea alcool și nu e rea sau speriată de perspective! E o filosofie întreagă aici, dar în realitate e despre frumusețea aia care vine din interior, din suflet și din creier. Din liniște, încredere, pasiune, siguranță, ambiție…”, a mai spus Mihaela.