Dieta cu vin roșu și ciocolată a lui Adele. A slăbit 15 kilograme. Cum arată meniul vedetei

vin

Adele a slăbut 15 kilograme iar fanii au fost șocați de noua apariție a vedetei. Aceasta nu s-a sfiit și a făcut publică dieta pe care a ținut-o și ce alimente a consumat și continuă să consume pentru a se menține în formă. 

Dieta a fost creată de Aidan Goggins și Glen Interlagen și publicată în cartea Sirtfood. Spre mirarea tuturor, în dieta pe care Adele a ținut-o, ciocolata și vinul roșu nu lipsesc.

De asemenea, autorii acestei diete insistă pe alimentele care ajută la pierderea în greutate, care intensifică arderile metabolice și încetinesc îmbătrânirea organismului. Potrivit acestora, secretul pentru a învinge în lupta cu kilogramele în plus în reprezintă proteinele.

Consumul regulat de alimente bogate în proteine reglează metabolismul, topesc grăsimile, întăresc mușchiul și celulele. Un alt lucru important de făcut atunci când începi dieta este numărarea caloriilor.

Aidan Goggins și Glen Interlagen susțin că în primele 7 zile de dietă, caloriile trebuie numărate pentru a intensifica procesul de ardele a grăsimilor, notează miridei.com.

Astfel, în primele 3 zile, se mănâncă doar 1000 de calorii pe zi.

Slăbește cu vin și ciocolată

Aceștia propun și o serie de meniuri, în funcție de mesele zilei pentru a scăpa de kilogramele acumulate.

Micul dejun 

  • Cocteil de varză, pătrunjel, țelină și mere
  • Baton de nuci și curmale
  • Salată din banană, afine și smochine
  • Ciocolată neagră cu 85% cacao.

Prânzul

  • Piept de pui la grătar cu pătrunjel și andive
  • Mâncărică de linte și hrișcă
  • Friptură înăbușită în vin roșu, cu ceapă roșie

Cina

  • Salată cu piept de curcan la grătar, țelină, alune de pădure, smochine, mere și iaurt
  • Sendviș cu somon, rucola și capere
  • Paste de hrișcă, plus legume

Pentru a obține rezultate mai vizibile, specialiștii recomandă ca în dieta ta să existe neapărat aceste produse:

  • cafeaua, ceaiul verde, vinul roșu, ciocolata, produsele din soya.
  • fructele de pădure, căpșunile, smochinele
  • nucile și alunele
  • tumericul, ceapa roșie, varza, pătrunjelul.

Revista Presei