Dieta folosită de Mihaela Rădulescu. Ingredientul pe care îl evită cel mai mult: ”Nu îl mâncați înainte de evenimente”

de:
30 iul. 2021
Dieta folosită de Mihaela Rădulescu. Ingredientul pe care îl evită cel mai mult: ”Nu îl mâncați înainte de evenimente”

Mihaela Rădulescu arată impecabil al 51 de ani, însă spatele apariției sale, stau ore bune de sport, dar și o dietă echilibrată. Diva mărturisește că nu mai mănâncă la fel ca în tinerețe și este atentă la alimentație, în special înainte de filmări.

Dacă unele vedete folosesc fel de fel de creme pentru a-și reîmprospăta tenul, Mihaela Rădulescu prefer tratamentele intravenoase. Vedeta povestește că sunt mai eficiente decât cremele care conțin retinol.

Mihaela Rădulescu nu folosește creme faciale

Mai mult de atât, Mihaela Rădulescu susține că după părerea ei, cremele faciale nu au niciun efect benefic, pe când tratamentele intravenoase rezolvă orice fel de problemă.

Dacă vă întrebați ce își injectează vedeta, ei bine, doar vitamine precum calciu, magneziu, dar și vitamina C, de care tenul, dar și organismul au nevoie.

„Eu îmi fac foarte des tratamente intravenoase. Eu nu-mi pun pe față nu știu ce creme cu retinol. După părerea mea, cremele cu nu știu ce colagen și vitamine, puse pe față, nu-mi fac nimic. Dar tot ce-ți pui în venă, intră mult mai repede în sistem și rezolvă. Îmi fac supradoză de vitamina C, de magneziu, de calciu, de fier, dar mi le fac regulat”, a mărturisit vedeta pentru cancan.ro.

Dieta folosită de Mihaela Rădulescu

La capitolul alimentație, Mihaela Rădulescu mănâncă fructe și legume, însă nu renunță la vitamine. Vedeta povestește că pe lângă beneficiile interne, aceste vitamine au grijă și de tenul, dar și de părul ei.

O regulă pe care diva o aplică este să facă sport atât cât poate. Nu merge zilnic la sală, însă săptămânal are grijă să treacă de măcar două ori acolo. De asemenea, vedeta mai dă un pont celor care vor să aibă abdomenul plat: să nu consume alimente sărate cu o seară înainte.

Cum este posibil? Ei bine, sarea reține apa, iar de aici senzația de balonare pe care nimeni nu și-o dorește, mai atunci când are de mers la o nuntă sau la un eveniment.

„Fac sport, nu zilnic, să nu exagerez, dar de câte ori pot. Stau fără maximum două, trei zile. Și în general încerc să mănânc, mai ales acum, la vârsta asta, când nu mai pot să mănânc cum mâncam la 20 de ani, munți de mâncare și să nu se vadă nicăieri. Acum constat că și dacă beau apă se vede și atunci încerc să mănânc cât de cât mai sănătos.

Mai ales dacă filmez, cu o seară înainte încerc să nu mănânc sărat ca să nu mă trezesc umflată. Așadar, dacă aveți un eveniment, o nuntă, nu mai mâncați sărat cu o zi înainte, beți mai multă apă. Altfel stă totul pe tine”, a mai povestit vedeta.