Cum a reușit Piedone să slăbească peste 100 de kg? Soluția aleasă este extrem de simplă. Nu a mers cu dieta sau pastile

08 nov. 2020
Cum a reușit Piedone să slăbească peste 100 de kg? Soluția aleasă este extrem de simplă. Nu a mers cu dieta sau pastile

Cristian Popescu Piedone a reușit una dintre cele mai drastice transformări din punct de vedere al greutății, reușind să slăbească peste 100 de kilograme.

În 2008, acesta cântărea nu mai puțin de 210 kg. Acesta ajunsese la stadiul în care refuza să se mai cântărească, pentru a nu afla dacă și cât s-a mai îngrășat. Potrivit acestuia, singura unitate de măsură rămăsese cureaua, care se tot mărea în lungime.

Problemele de sănătate au fost cele care l-au convins pe Piedone să ia atitudine. Actualul primar al Sectorului 5 ajunsese să poată dormi doar pe un fotoliu, iar somnul îi era oricum extrem de agitat. De asemenea, începuse să aibă probleme grave și cu inima.

Cum a reușit Piedone să slăbească peste 100 de kg? Soluția aleasă este extrem de simplă

După ce s-a hotărât să slăbească, a încercat fel de fel de diete și pastile, însă fără rezultat. Astfel, acesta s-a decis să apeleze la o operație de micșorare a stomacului.

„Nici un tratament pentru slabit nu mai functiona la mine. Inainte ma dureau articulatiile. Aveam un somn foarte agitat si dormeam pe fotoliu.

Aveam si probleme cu inima. Si am decis sa fac operatia de micsorare a stomacului. Asa am redus medicamentele de tensiune, iar acum ma simt mult mai bine”, a declarat el pentru Libertatea.

Cu toate acestea, simpla operație de stomac nu este de ajuns. Piedone susține de asemenea că a apelat și la sfaturile unui medic nutriționist, care i-a realizat o dietă personalizată ce cuprindea cinci mese pe zi. De altfel, Piedone susține că cea mai importantă informație pe care a primit-o de la nutriționist este că fiecare persoană are nevoie de o dietă personalizată, făcută în funcție de particularități și stil de viață.