Divorț cu scandal! Soția miliardarului Uipath cere ajutor statului român! Ce i-a făcut Daniel Dines

Forbes l-a desemnat pe Daniel Dines cel mai bogat român, iar Capital l-a plasat pe locul 3. Cert este că fondatorul UiPath a avut un an de vis din punct de vedere profesional, iar asta s-a resimțit și în finanțele companiei sale. Doar că iată că banii n-aduc fericirea și nu cumpără nici iubirea.

Alexandra Dines, soția lui tânără și frumoasă, a depus pe 31 octombrie 2019, pentru a treia oară actele de divorț la Judecătoria Sectorului 1 și se preconizeză un scandal de zile mari între cei doi. Doar că nu are bani pentru a achita taxa de timbru, dat fiind că averea familiei este una fabuloasă, așa că cere ajutor statului român în acest sens.

După ce a divorțat, în martie 2013, de Simona Ileana Comănescu, Daniel Dines s-a îndrăgostit, fulgerător, de Alexandra, o frumusețe mai tânără cu 16 ani decât el. Cei doi s-au mutat împreună, iar ”inevitabilul” s-a produs. S-au căsătorit la primăria comunei Ogra, județul Mureș, scriu jurnaliștii de la CanCan.

Cum a cunoscut-o Daniel Dines pe Alexandra

Alexandra Dines are 31 de ani este originară din municipiul Reghin, județul Mureș. Aceasta a studiat Design și arte aplicate la Universitatea Tibiscus din Timișoara, iar doi ani mai târziu după absolvirea facultății era Head of Design la companie celui care i-a devenit soț.

Prima tentativă de divorț dintre cei doi a apărut în 2016, când Alexandra a depus actele pentru divorț, doar că ulterior aceasta. a renunțat la cererea de chemare în judecată.

În 2017 istoria s-a reptat. Alexandra a vrut din nou să pună punct căsniciei sale. Dar, între timp, ceva s-a întâmplat, iar tânăra a renunțat, încă o dată, să meargă până la capăt. De data aceasta, tânăra pare foarte hotărâtă, dar este posibil ca Regele Boților să-i ofere încă o dată ce-și dorește și să rămână măcar oficial un cuplu în continuare.

Loading...

Revista Presei