Dorian Popa a fost iubitul Alexandrei Stan. Cu cine a înșelat-o acesta: „El stătea mai mult ca mine în oglindă”

31 mart. 2021
Dorian Popa a fost iubitul Alexandrei Stan. Cu cine a înșelat-o acesta:
Alexandra Stan în timpul competiției Survivor România

Puțini și-ar fi imaginat că Alexandra Stan și Dorian Popa au format în cuplu. Dezvăluirea a fost făcută în premieră chiar de fosta Faimoasă de la Survivor România, într-o emisiune a Kanal D. Extrem de deschisă și asumată, aceasta nu s-a sfiit să povestească în detaliu despre relația ei, scurtă ce-i drept, dar care pare că a marcat-o profund.

Alexadra Stan și Dorian Popa au făcut amândoi liceul la Constanța și în acea perioadă au și devenit un cuplu. Însă doar pentru o lună și asta pentru că artista și-a surprins iubitul în brațele unei alte fete. Acum a depășit momentul și pare să aibă numai cuvinte de laudă despre el, dar asta nu înseamnă că nu i-a aruncat și câteva săgeți otrăvite.

„Stătea mai mult și decât mine în oglindă”

Alexandra Stana a dezvăluit că Dorian Popa s-a luptat foarte mult pentru a avea succes și stătea tot timpul în oglindă, chiar mai mult decât ea. Acum acesta câștigă și peste 50.000 de euro pe lună din Youtube și alte contracte pe care le are, așa că poate spune că și-a atins obiectivul din plin.

„Eu il apreciez foarte mult! Si il admir foarte mult pe Dorian! Mai ales ca e un om super asumat si foarte inteligent! Si stiu foarte mult cat si-a dorit el in primul rand de succes, sa aiba succes! Adica Dorian era asa talentat de mic! Era cel mai frumos din gasca lui! Era cel mai dansator!

Statea cel mai mult in oglinda! Statea mai mult si decat mine in oglinda! Adica eu ma aranjam in jumatate de ora si el se aranja intr-o ora! Se vede si acum ca-i pasa foarte tare de imaginea lui si e foarte ingrijit si e aratos, dar eu ma bucur foarte mult pentru ca a ajuns acolo unde si-a dorit!

Odata am avut o discutie cu el si chiar imi spunea „Alexandra, stii ce, eu nici nu sunt cel mai talentat, nu-s cel mai mare cantaret, arat bine, sunt tanar acum, ma duc la sala, trag de mine cat pot, ca astia sunt anii! Vreau sa-mi iau si o casa, vreau sa-mi iau masina” si bravo lui, chiar a reusit! Si nu numai ca a reusit, ii si inspira pe altii, pentru ca e o forta de om!”, a spus Alexandra Stan la Kanal D.

Cu cine a înșelat-o Dorian Popa pe Alexandra Stan

Aceasta a vorbit și despre perioada în care Dorian Popa a fost iubitul ei și despre faptul că a fost înșelată cu o fată mult mai bogată decât ea, Corina. Fosta Faimoasă de la Survivor Românai spune că celebrul vlogger își alegea iubitele în funcție de interesele pe care le avea, deși el nu mai recunoaște acest lucru acum.

Totuși ea a subliniat că-l apreciază foarte mult pentru tot ceea ce face astăzi și pentru ce a ajuns. Mai mult în consideră o sursă de inspirație și pentru alții. Cu o sinceritate debordantă, Alexandra Stana a recunoscut că și pe ea o atrăgeau băieții mai mari, când era în liceu, mai exact golanii, băieții răi.

„A fost primul iubit intr-adevar, dar chiar m-a inselat! A fost prima mea relatie de o luna, ca atunci, eram in liceu, relatiile erau de doua saptamani, trei saptamani, o luna, pentru ca nu se consumau! Doar ne pupam si mergeam de mana! Dar chiar m-a inselat, cu o fata, Corina, de la noi din Constanta, care avea super multi bani!

Parintii ei aveau foarte multi bani si m-a inselat cu ea, l-am prins cu ea! Da, era pe interes! Dar el nu mai recunoaste chestia asta(…) si mie imi placea de altcineva, era un baiat mai mare, cu vreo 4-5 ani decat noi si era golan(…)

Era super romantic! Nu stiu acum cum mai e! Imi trimitea mesaje, versuri de la piese si imi zicea > poate si acum vorbeste la fel! Chiar e un baiat extraordinar, adica n-am ce sa zic! Ma bucur foarte mult pentru el, dar nu mai e genul meu de barbat! N-as putea sa mai am o relatie cu el! Dar apreciez mult ceea ce face”, a mai adaugat Alexandra Stan la Kanal D.