Cine a fost primul iubit al Alexandrei Stan. Fosta concurent de la Survivor România a avut o relație cu artistul momentului

de:
22 feb. 2021
Cine a fost primul iubit al Alexandrei Stan. Fosta concurent de la Survivor România a avut o relație cu artistul momentului
Alexandra Stan

Alexandra Stan a părăsit competiți Survivor Româna, iar cu această ocazie a făcut și o serie de mărturisiri din viața ei intimă. Ea a dezvăluit cine a fost primul său iubit din perioada adolescenței. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să fi avut vreodată o relație.

Probabil vă întrebați acum cine este iubitul misterios care i-a furat inima Alexandrei Stan în perioada adolescenței. Ei bine, Dorian Popa a fost cel care i-a furat primul sărut.

Cum a început relația lor

Alexandra Stan l-a descris pe Dorian Popa ca fiind un băiat atent și romantic. Deși cei doi studiau la licee diferinte în Constanța, reușeau să își împartă timpul și să se întâlnească ori de câte ori puteau.

”Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian», în Constanţa.

Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult”, a mărturisit Alexandra Stan pentru Click!.

De ce s-au despărțit 

Vedeta a mai mărturisit că se înțelegea bine și cu mama artistului. Chiar dacă au fost împreună o perioadă scurtă de timp, cei doi au reușit să aibe o legătură strânsă. Totul s-a terminat însă din cauza temperamentului lui Dorian Popa.

Potrivit artistei, acesta era mai ”gagicar” și avea mai multe iubite în paralel, lucru care a cauzat ruptura dintre ei.

”Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a mai spus artista.

Cum a depășit cel mai dificil moment din viața ei 

Viața Alexandrei Stan nu a fost prea roz până acum. Ea a fost bătută de Marcel Prodan, iar acela a fost cel mai negru episod din viața sa. Chiar ea a mărturisit că nu înțelege de ce și cum s-a întâmplat, însă târziu și-a dat seama că agresiunea începuse de mult, din punct de vedere emoțional și s-a finalizat fizic.

Alexandra Stan a mai povestit că evenimentul nefericit a marcat-o din punct de vedere emoțional, așa că a fost dificil pentru ea să mai aibă o altă relație pentru o perioadă lungă de timp.

”După incidentul cu agresiunea, am experimentat frică și neînțelegere. Nu am înțeles de ce s-a întâmplat. Acum, privind în urmă, am înțeles că agresiunea a început cu mult timp înainte. A fost agresiune verbală, emoțională. Mă demoraliza.

Mi-a fost greu să mă implic în altă relație. Am simțit nevoia să fug, m-am mutat la București. În vara aia mi-am pus alarmă, îmi era frică să nu intre peste mine în casă. Eram terorizată, deși nici nu mi-a mai scris după acel incident. Rămăsesem eu cu frică. Dar l-am înțeles pe Marcel Prodan, l-am iertat. Ca să ajungi agresor, ai și tu niște probleme emoționale…”, a mai spus vedeta.