Drama artistei Gabi Luncă. Momentul care i-a marcat complet viața. Legătura cu Loredana Groza

de: Ana Toma
03 apr. 2021
Drama artistei Gabi Luncă. Momentul care i-a marcat complet viața. Legătura cu Loredana Groza
Gabi Luncă

Gabi Luncă a murit vineri seară. Îndrăgita artistă de muzică lăutărească s-a luptat cu virusul săptămâni întregi, însă nu a reușit să câștige lupta. Puțini știu însă prin câte a trecut artista de-a lungul vieții sale și care a fost evenimentul care a marcat-o complet.

Starea de sănătate a lui Gabi Luncă s-a degradat încă din perioada tinereții. Artista a avut cancer, iar după această experiență traumatizantă, vedeta s-a confruntat cu o altă tragedie, moatrea copilui său.

Gabi Luncă a avut cancer

Gabi Luncă a suferit de cancer la sân, iar o bună parte din perioada tinereții sale, și-a petrecut-o pe patul de spital. A avut parte de tratamente, ședințe de chimioterapie, care și-au pus amprenta asupra minții și a corpului său, însă vedeta nu a vrut să renunțe.

A prins putere și a reușit să fie salvată, iar această minune a făcut-o să se apropie de Dumnezeu. Deși a învins boala, în 2019, Gabi Luncă a ajuns din nou pe patul de spital din cauza problemelor de sănătate.

Artista mărturisea că a avut o răceală destul de gravă, iar după opt zile petrecute în spital a reușit să își revină. În tot acest timp, familia a fost alături de ea.

Omul rămâne tot om şi ăştia suntem. Am fost bine mersi, dar am simţit că e ceva neînregulă. M-am dus la un spital privat şi m-a internat imediat. Am avut o răceală la plămânul stâng. Mulţumesc lui Dumnezeu că a trecut. Am stat 8 zile internată. Anul Nou l-am petrecut în spital, iar la 12 noaptea copiii mei au fost lângă mine”, mărturisea artista.

Și-a pierdut copilul după botez

Pe lângă experiența traumatizantă cu cancerul la sân, Gabi Luncă a mai primit o lovitură de la viață. Artista și-a pierdut copilul, după ce acesta a fost botezat. Durerea a fost una mult mai mare, dat fiind faptul că aceasta își dorea foarte mult un copil, însă problemele de sănătate au împiedicat-o.

Când în sfârșit a aflat că este însărcinată, Gabi Luncă simțea că a primit șansa pe care o aștepta de multă vreme, însă nici de această dată, norocul nu a fost de partea ei. Imediat după naștere, artista a trecut la penticostali

”Eu nu-i spusesem lui Onoriu de promisiunea pe care o făcusem când era să pierd sarcina. Oricine se uita la ea, o vedea ca pe oricare copil normal, dar de câte ori mă duceam eu să o iau în braţe se petrecea ceva inexplicabil. Cum apăream eu la pătuţul ei,fetiţa mea se schimba la faţă şi, din albă devenea pământie şi începea să devină agitată. Am înţeles că nu se manifesta aşa numai în prezenţa mea”, mărturisea aceasta.

Legătura cu Loredana Groza

Artista a mai trecut printr-un eveniment nefericit din viața sa. Aceasta a avut parte de un scandal monstru cu Loredana Groza
din cauza nerespectării drepturilor de autor în privinţa unei piese, Cip-Cirip.

Cântăreaţa de muzică lăutărească susţine că melodia respectivă este din repertoriul său, Loredana folosind piesa fără să plătească drepturi de autor. Cele două au ajuns în instanță din cauza acestei melodii, iar Gabi Luncă a vorbit deschis despre această perioadă.

Am avut o discuţie foarte aprinsă. A venit la mine, râzând. Putea să îmi spună, mă, o înţelegere. Piesa asta îmi aparţine din cap până în picioare. Această piesă am ascultat-o la cineva cu vioara, dar eu i-am făcut floricelele, am făcut tot. Eu o iubesc pe Loredana, dar să cadă ea de ruşine pentru că o cântă cum o cânt eu…Ea spune că o știe de la Romica Puceanu, din 82. Romica o cânta în alt fel”, mărturisea Gabi Luncă.