De nerecunoscut! Cum arăta Loredana Groza la 20 de ani, înainte de operațiile estetice! Azi nu mai seamama cu cea de atunci. Artista a mintit pe toata lumea

de:
24 sept. 2020
De nerecunoscut! Cum arăta Loredana Groza la 20 de ani, înainte de operațiile estetice! Azi nu mai seamama cu cea de atunci. Artista a mintit pe toata lumea

S-a aflat adevărul despre Loredana Groza. Deși artista a mărturisit că nu a apelat niciodată la operații estetice, medicii specialiști sunt de altă părere. Vedeta de la Antena 1 nu mai poate să dea înapoi, iar imaginile spun totul. 

În urmă cu câteva zile, Loredana Groza a mărturisit într-un interviu acordat pentru Viva că nu a apelat până în prezent la nicio operație de înfrumusețare și doar are grijă de ea pentru a arăta impecabil.

”Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta.

Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a mărturisit vedeta.

Loredana a mințit 

Medicul chirurg estetician Victor Topolog a realizat în urmă cu un an o descriere completă a chipului Loredanei Groza.

Potrivit acestuia, vedeta are o mulțime de intervenții estetice, realizate recent, cel mai probabil în perioada 2018-2019. Totuși ele sunt niște operații atât de discrete, încât nu toată lumea își poate da seama de acest lucru.

”Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește”, a spus medicul pe Youtube.

Avea niște cearcăne groaznice

Puțini au observat dispariția cearcănelor de pe chipul Loredanei Groza, potrivit medicului, înainte de aceste intervenții, vedeta ”avea niște cearcăne groazice”.

”Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groazice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari.

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme. Are un design natural fără vulgaritate”, a mai explicat medicul.

Medicul Chawi Youssef susține și el ideea operațiilor estetice în cazul vedetei.

”Loredana este operată, iar acest lucru este evident pentru un specialist. Loredana are rinoplastie, lifting mamar, acid hialuronic pentru buze şi botox pentru riduri”, a spus medicul pentru CanCan.