Drama ascunsă a celebrei Neti Sandu. Cine a fost bărbatul pe care l-a iubit enorm și motivul absurd pentru care a părăsit-o

30 sept. 2020
Drama ascunsă a celebrei Neti Sandu. Cine a fost bărbatul pe care l-a iubit enorm și motivul absurd pentru care a părăsit-o

Neti Sandu a împlinit 62 de ani și arată impecabil. Nu este o adeptă a operațiilor estetice, dar are multă grijă de corpul său. Mănâncă alimente ușoare, își face masaje singură și inventează tratamente cosmetice, care de-a lungul timpului au ajutat-o să învingă lupta cu timpul.

De 25 de ani prezintă Horoscopul la Pro Tv și are aceeași coafură, dar aceste constante nu o deranjează în viața ei. Așa se simtea ea cel mai bine. Mereu zâmbitoare, Neti Sandu ascunde și o mare tristețe. A iubit enorm un bărbat, cu care a avut o relație ascunsă de ochii publicului, timp de zece ani.

”A fost înfiorător de greu. S-a furișat în casă, și-a luat lucrurile în grabă, pentru a evita să mă întâlnească. Am crezut că au venit hoții, au spart ușa. El răscolise totul, de frică să nu vin eu. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. A invocat motivul că ne purtăm ghinion unul altuia”, a spus vedeta.

Cel mai mare regrel al celebrei Neti Sandu

Se întâmpla în anul 1995, chiar înainte ca Neti să se angajeze la Pro Tv. Relația dura din anul 1985 și venea după un divorț al ei. Căsnicia precedentă eșuase pentru că diferențele dintre cei doi parteneri erau prea mari.

Prima despărțire nu a marcat-o pe Neti Sandu, dar cea de-a doua i-a rupt sufletul în două. A încercat să-și refacă viața, dar durerea a fost prea mare și nu s-a mai putut implica în relații.

”Am făcut vreo 5 ani de terapie, ca să pot trece peste asta și să mă pot bucura de viață. Mă secase de toate resursele. Dacă nu pleca în felul ăsta, dacă nu era atât de șocant, eu nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut după aceea. Nu pot decât să-i mulțumesc, pentru că dacă rămânea, ar fi fost veșnic nemulțumit din cauza mea”, a povestit Neti Sandu pentru ciao.ro.

Cel mai mare regret al ei rămâne acela că nu are copii. ”Ar fi fost bine să am copii, dar mi-a fost frică la vremea aceea, pentru că n-aș fi vrut să fac un copil fără să fiu căsătorită. Era o prejudecată de care m-am împiedicat foarte tare”, a mai spus aceasta cu multă tristețe.