Drama ascunsă din viața Elenei Ionescu de la Survivor! Ce i-a făcut fostul său soț. A fost distrusă

elena ionescu

Elena Ionescu s-a calificat în finala Survivor România, care va fi difuzată pe 30 mai, de Kanal D, live. Ea este una dintre favoritele la marele trofeu, Iancu Sterp fiind principalul ei rival. Lola și Emanuel și-au câștigat locurile sportiv, dar sunt cotați cu șanse mai mici, deși Emanuel are susținerea multor colegi și vedete Kanal D.

S-a vorbit mult despre boala Elenei Ionescu, cu care s-a ales în 2013, după Eurovision. Un staficoloc i-a măcinat practic fața și nici acum nu a scăpat de el. Survivor România a învățat-o să se accepte așa și să renunțe la masca de machiaj. Artista se simte acum împăcată cu modul în care arată tenul său.

Puțini știu, însă că Elena a mai trecut printr-o altă dramă și mai mare. Ea s-a căsătorit cu modelul Răzvan Stanciu, cu care are și un bebeluș. Doar că acesta a înșelat-o constant, iar acum ar avea o relație cu o fostă iubită, pe care artista o și cunoaște.

„Eu nu m-am căsătorit ca să divorţez. M-am căsătorit ca să am o familie, un copil. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Când doi oameni nu se mai respectă, deja mult din relaţie s-a pierdut. Eu respect, dacă pot să îmi asum o calitate este respectul faţă de persoana de lângă mine şi faţă de mine. Toţi greşim, după greşeală se întâmplă nişte lucruri sau nu.

Cineva îşi asumă sau nu, poate să susţină o situaţie sau nu. Categoric (n.r. a fost ceva de neiertat) altfel, încă eram împreună. Eu iubesc cu totul în general şi sunt cu totul în orice. Când conştientizezi nişte lucruri, nu poţi să spui decât că a fost cel mai bine pentru amândoi aşa. Prefer să păstrez ce a fost frumos, să nu arunc cu nămol în ce a fost, pentru că avem un copil”, a spus faimoasa de la Survivor România.

Cu cine a fost înșelată Elena Ionescu

Mai târziu Elena Ionescu a spus adevărul, mai exact că cel care a părăsit-o a fost soțul ei.

„Uneori e şi graba asta. Trăieşti şi vrei şi tu, mai ales că am avut şi notiunea asta de familie. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit”, a mărturisit Elena Ionescu.

Imediat după divorț, Dragoș a revenit la fost iubită. Faimoasa a recunoscut că este vorba despre „o domnișoară asistentă cu care el a fost înaintea mea”.

„E fosta lui iubită. Căsnicia asta a unit oamenii. Dacă asta a fost menirea mea. E domnişoara asistentă cu care el a fost înaintea mea. Poate uneori e bine să se întâmple nişte lucruri ca să îţi dai seama de situaţii. Am ajuns aici pentru că probabil a fost cel mai bine pentru amândoi. Doamne ajută, să fie fericiţi! Povestea e lungă”, a explicat Elena Ionescu, potrivit wowbiz.ro

Revista Presei