Dramă cumplită pentru Oana Roman! Mărturisiri din trecutul vedetei: A fost bătută

08 ian. 2020
Dramă cumplită pentru Oana Roman! Mărturisiri din trecutul vedetei: A fost bătută

Dramă cumplită prin care a trecut Oana Roman. Vedeta a făcut mărturisiri complete din trecut. A fost bătută crunt încă din copilărie.

Chiar dacă timpul a trecut, rănile sufletești ale Oanei Roman nu au trecut nici acum.

Oana Roman a fost bătută

Oana Roman a fost bătută crunt în copilărie. Chiar ea a făcut dezvăluirile complete ale clipelor teribile prin care a trecut. Acum, Oana nu mai este apropiată de tatăl ei, așa cum era în urmă cu mai mulți ani. Cei doi vorbesc mai mult la telefon, iar vedeta recunoaște că și-ar fi dorit ca lucrurile să stea diferit.

Relația celor doi nu a cunoscut un alt sentiment nici când s-a născut fiica fostei prezentatoare de televiziune, Isabela. Ca în restul momentelor, după cum a povestit vedeta, tatăl ei a fost indiferent. „E vorba despre faptul că nu mi-a fost alături când am avut nevoie. Am considerat că e mai bine să ne vedem fiecare de treaba lui. Niciodată nu o să vorbesc urât despre tatăl meu. El este un om extraordinar, este concentrat pe familia lui, iar eu mă concentrez pe familia mea”, a povestit Oana Roman.

Nu doar indiferența a dus la răcirea relațiilor ci și duritatea avută tot timpul. Vedeta a devăluit că a suferit mult din cauza tatălui său, dat fiind că nu a avut parte de sprijinul și ajutorul lui în multe momente din viață, ba chiar a ținut să îi marcheze copilăria cu unele momente agresive.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi suna apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, a spus Oana, conform viva.ro.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Petre Roman era fericit alături de Mioara, Oana și Catinca. În anul 2007, politicianul a divorțat, după trei decenii de mariaj. Doi ani mai târziu, fostul premier s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc. Cei doi au un băiat pe nume Petrus.