Elena Ionescu nu va încasa cei 250.000 de lei de la Kanal D, după ce a câștigat Survivor România! Artista, în lacrimi

elena ionescu

Elena Ionescu este marea câștigătoare a primei ediții Survivor România. Deși nu a fost cea mai bună sportivă, artista a captat încă de la bun început simpatia publicului, care nu a încetat să o voteze. Ea a supraviețuit la nouă consilii de eliminare și era favorită la marele premiu.

Elena nu a fost aleasă de producătorii turci de la bun început pentru acest reality show. Ea a înlocuit-o pe Ioana Filimon, care s-a retras din concurs în ultima clipă. Puțini i-au dat șanse de reușită, dar fosta solistă de la Mandinga s-a dovedit a fi o luptătoare foarte aprigă și le-a ținut piept în primul rând colegilor de echipă, care au pus-o la zid nonstop.

Cu câți bani pleacă acasă Elena Ionescu

Publicul, însă a fost de partea ei și i-a taxat pe toți Faimoșii rând pe rând, aceștia fiind eliminați din competiție unul câte unul. În finală, de altfel au ajuns trei războinici: Lola, Emanuel și Iancu și o faimoasă, Elena. Artista a avut mari emoții în așteptarea rezultatului final și chiar a început să plângă.

Când și-a auzit numele, emoțiile au copleșit-o complet. Ea a câștigat trofeul Survivor România, dar și 250.000 de lei, doar că nu va încasa toți banii, pentru că o parte vor merge către stat sub formă de taxe. Așadar, ea va rămâne teoretic cu 210.000 lei. Dacă-i va împărți și cu alții, doar ea știe, însă oficial aceasta este suma pe care o va primi.

Revista Presei