Elena Ionescu rupe tăcerea înainte de finală! Cine a câștigat Survivor România! Fanii au rămas mască

ghita elena survivor

Finala de la Survivor România va avea loc astăzi, în direct, dar fanii sunt convinși că cei de la Kanal D au decis deja marele câștigător. Cei mai mulți mizează pe Elena Ionescu și Iancu Sterp. Fosta solistă de la Mandinga a transmis celor care o susțin un mesaj încă de la prima oră.

“Bună dimineața! Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele voastre! Contează enorm pentru mine când văd susținerea voastră necondiționată! Astăzi este ziua cea mare și am mare încredere în voi, știu că voi veți face cea mai bună alegere și Survivor România va fi cel care va merita cu adevărat! Cel mai bun să câștige!”, a transmis Elena Ionescu, pe Facebook.

Cine este cel mai bun

Cine este cel mai bun, însă este greu de stabilit. Cântăreața a fost aspru criticată pentru că în ultimele două luni a avut performanțe slabe și mulți cred că nu merita finala. Totuși voturile publicului au salvat-o de eliminare, deci este o adevărată supraviețuitoare.

Ca performanțe sportive, Lola și Emanuel au fost mai buni decât favoriții Iancu și Elena. Fanii spun pe rețelele de socializare că totuși ar fi câștigat Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp. Războinicul a fost în competiție doar două luni și tocmai de aceea mulți spun că nu merită marele trofeu și cei 250.000 de lei.

Revista Presei