Eliminare șoc la Survivor România! Cine pleacă acasă. Kanal D rămâne fără o vedetă de top

28 ian. 2020
Eliminare șoc la Survivor România! Cine pleacă acasă. Kanal D rămâne fără o vedetă de top

După două jocuri câștigate unul după altul, ce-i drept la limită, Faimoșii au pornit cu multă încredere în lupta pentru imunitate. Chiar dacă au început bine și concursul a fost destul de echilibrat în prima parte, Războinicii au reușit să se mobilizeze exemplar și într-un final s-au impus cu 10-6.

Remus a fost cel care a adus punctul final pentru echipa albastră în fața lui Ghiță Balmuș, nou venit la Survivor România. Acesta s-a adaptat foarte bine și a bifat multe reușite dar echilibrul nu pare punctul lui forte, astfel că nu a reușit să-și mențină echipa în lupta pentru imunitate.

Astfel s-a ajuns la duel în echipa Faimoșilor. La fete, confruntarea a avut loc între Ruby, Grațiela Duban, Elena Ionescu și Asiana Peng. După eliminarea Cristinei Șișcanu, reprezentantele sexului frumos sunt cele mai expuse când vine vorba de nominalizări. Prima a ieșit din cursă Elena, apoi Grațiela, urmată de Ruby, iar Asiana s-a impus în fața colegelor sale.

De cealaltă parte, Raul Cormos și Ghiță Balmuș au primit imunitate pentru că sunt nou veniți, iar duelul a avut loc între Lino Golden, Cezar Juratoni, Mihai Onicaș și Bogdan Vlădău. Primul care a părăsit concursul a fost Mihai, au urmat apoi Lino și Bogdan, iar Cezar a câștigat imunitatea.

Au urmat apoi cele trei nominalizările și fiecare faimos a trebuie să-și propună unul dintre colegi, cu excepția lui Raul, Ghiță, Cezar și Asiana. Echipa roșie a decis să aleagă prin tragere la sorți și Cezar să propună persoana care trage bățul cel mai scurt. Grațiela Duban a fost cea ghinionistă. De aici doar un pas până la scandal. Elena Ionescu a fost cea pusă la zid și acuzată de falsitate.

Ghinionista a fost Grațiela Duban, care însă a adus foarte multe puncte echipei. De aici doar la un pas până la un conflict cu Elena, care a fost acuzată de Ruby că este „răuță”. Fosta solistă de la Mandinga le-a cerut membrilor echipei să-i explice ce anume au exact cu ea și a spus că nu se mai simte binevenită în echipa roșie.

În timpul consiliului, Cezar, însă s-a răzgândit și a spus că va alege cu ochii închiși pentru că el este apropiat de toți colegii. Grațiela Duban a intervenit și a acuzat-o pe Elena că a mâncat o linguriță de orez în plus față de restul echipei. Se pare că foamea a scos la suprafață adevărați monștri din Faimoși, care s-au făcut de râs în fața întregii țări insistând pe un subiect ridicol. Cu excepția lui Lino, băieții au ales să stea departe de mahalagisme.

Voturile faimoșilor s-au îndreptat spre Elena majoritar (5). Astfel Cezar a propus-o pe Ruby, iar Asiana pe Lino. Conform regulilor jocului cei doi câștigători ai imunității erau obligați să nominalizeze fiecare câte un coleg. Deja s-a dat start vot, iar sâmbătă telespectatorii vor aflla care dintre cele trei vedete ve pleca acasă.