Emanuel de la Survivor România a spus adevărul: are sau nu o relație de iubire cu Elena Ionescu. Este pregătit să fie tată? Răspunsul uimitor al acestuia

04 iul. 2020
Emanuel de la Survivor România a spus adevărul: are sau nu o relație de iubire cu Elena Ionescu. Este pregătit să fie tată? Răspunsul uimitor al acestuia

Survivor România s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, dar relațiile dintre foștii concurenți devin din ce în ce mai apropiate. Emanuel Neagu a fost văzut foarte des în compania Elenei Ionescu, ceea ce a dat drumul la speculații. Mulți au spus că cei doi ar forma deja un cuplu, însă războinicul infirmă zvonurile.

“Este mult spus poveste de iubire. Suntem într-un stadiu de prietenie, colaborăm, chiar am filmat clipul piesei “Noapte albă” pe care Elena a compus-o când eram la Survivor. Colaborăm și avem proiecte împreună, nu pot să zic că vorbim despre iubire, dar nu se știe niciodată”, a spus Emanuel pentru kanald.ro.

Întrebat dacă ar putea să-i fie tată, micuțului Elenei, războinicul a dat un răspuns surprinzător de matur pentru vârsta pe care o are, 23 de ani.

“Nici măcar nu pot să mă gândesc la chestia asta, deocamdată avem o relație de prietenie, cum am mai spus, colaborăm și lucrăm împreună. Eu, personal, cred că aș putea să îmi însușesc rolul de tată. Sunt de părere că oricum niciodată nu ești pregătit pentru chestia asta.

Am și auzit foarte mulți prieteni care îmi povesteau despre cum e să fii tată, să fii mamă. Niciodată nu ești pregătit, dar atunci când vine momentul, fără să vrei, îți vine instinctul ăsta patern. Eu am lucrat foarte mult cu copiii, știu cum să mă comport cu copiii”, a concluzionat Emanuel.

Iancu și Emy împreună?

Și Iancu Sterp a filmat pentru un videoclip al lui Emy Alupei, astfel că toată lumea a tras concluzia că cei doi formează un cuplu, mai ales că faimoasa declarase încă din competiție că este îndrăgostită de fratele lui Culiță Sterp.

Totuși tot ea a ținut să facă lumină și le-a spus tuturor să stea liniștiți că este tot singură. Iancu s-a despărțit chiar a doua zi după finala pierdută în fața Elenei Ionescu, de iubita lui Denisa.