Alex Velea a impresionat întreaga Românie! Gestul incredibil pe care l-a făcut pentru Zanni de la Survivor România atunci când nimeni nu-l cunoștea

26 ian. 2021
Alex Velea a impresionat întreaga Românie! Gestul incredibil pe care l-a făcut pentru Zanni de la Survivor România atunci când nimeni nu-l cunoștea
Zanni este concurent la Survivor România în echipa Faimoșilor

Zannidache Hubert Edmond sau Zanni de la Survivor România, cum îl știe întreaga țară acum are o poveste de viață impresionantă. Acesta a fost abandonat de părinți într-un orfelinat încă de la naștere. Cei doi au plecat în Grecia și și-au părăsit copilul fără să se intereseze de viața lui.

Zanni are astăzi 23 de ani și are peste 100 de tatuaje. De-a lungul timpului a căutat singur să-și croiască un drum în viață, iar cel care i-a deschis larg ușa a fost Alex Velea. Artistul a dovedit de-a lungul timpului că are un suflet de aur, iar gestul pe care l-a făcut pentru tânărul care nu avea pe nimeni pe lume este impresionant.

Gestul lui Alex Velea a impresionat pe toată lumea

Zanni a încercat mai multe joburi, dar la un moment dat s-a decis să se exprime prin muzică. Într-o zi s-a gândit să-i scrie lui Alex Velea pe Instagram. Nu s-a gândit vreodată că va și primi răspuns, ținând cont de numărul mare de fani pe care artistul îl are, dar iată că miracolul s-a produs.

”Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a povestit Faimosul de la Survivor România.

Alex Velea l-a promovat intens și pe Mario Fresh, iar apoi acesta i-a întors spatele

Alex Velea l-a luat sub aripa sa protectoare și l-a integrat în proiectul său Golden Boy Society. Mario Fresh și Lino Golden au fost doi alți băieți pe care artistul i-a promovat, dar aceștia i-au întors spatele, când au simțit că au devenit celebri, iscând un adevărat scandal în showbiz.

Zanni nu a avut mult timp ce să mănânce

Zanni i-a criticat și el public pentru gestul lor și îi este recunoscător lui Alex Velea că i-a dat o șansă. Astfel pentru a-i crește norotorietatea, acesta a reușit să-l introducă în cele mai de succes emisiuni din România, Chefi la cuțite și Survivor România.

Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea…Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…).

Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zannidache la Survivor România, care a și fost votat în ultimul episod difuzat de Kanal D, drept favoritul publicului.