EXCLUSIV. Ce se întâmplă cu Jador? Când revine la Survivor România: ce spun medicii

14 mart. 2021
EXCLUSIV. Ce se întâmplă cu Jador? Când revine la Survivor România: ce spun medicii

Kanal D a fost lider de audiență și fără Jador, însă fanii întreabă tot mai mult ce se întâmplă cu celebrul cântăreț, care condimenta foarte mult show-ul Survivor România. Acesta s-a accidentat la genunchi în urmă cu două săptămâni, iar prezentatorul Daniel Pavel le-a transmis colegilor lui de echipă că momentan, Jador este supus unor analize medicale și vor afla noi vești despre el în perioada următoare.

Mai multe surse apropiate de renumitul manelist au confirmat pentru VoxBiz.ro că acesta are o problemă destul de serioasă la genunchi, dar că recuperarea merge bine. Momentan Jador stă cu piciorul mai mult imobilizat și speră să se refacă cât mai repede. De altfel, cântărețul s-a temut tot timpul de accidentări, mai ales că el are foarte multe cântări, unde petrece mult timp în picioare.

Ce se întâmplă cu Jador? Mai revine la Survivor România?

Am consultat mai multi medici ortopezi și specialiși în fizioterapie și aceștia ne-au explicat că dacă Jador are într-adevăr o luxație la genunchi, problema este destul de serioasă și totodată dureroasă.

„În astfel de cazuri se recomandă repaus total, iar recuperarea trebuie făcută foarte corect pentru că altfel riscul de recidivă este foarte mare. Durerea pe care o resimte pacientul este destul de mare și genunchiul trebuie imobilizat. Apoi în funcție de cât de grav este, se intervine chirurgical sau nu. Dar cel mai important în acest caz este repausul și apoi fizioterapia”, a explicat medicul ortoped Ioan Rusu pentru VoxBiz.ro.

„Dacă pacientul a suferit o entorsă, o luxație de genunchi exerciţiile de recuperare sunt obligatorii. Însă mai întâi se stă cu aparat gipsat sau orteză pentru refacere. Recuperarea se face prin kinetoterapie în general. În plus sunt importante și masajul și fizioterapie, care sunt recomandate de medicul specialist, în funcție de cum se prezintă situația exact”, a explicat și Ana R., fizioterapeut la o clinică din Capitală.

Mama lui Jador, afectată de accidentarea fiului său

Mama lui Jador a fost cea mai afectată, după ce a văzut imaginile cu fiul ei căzut la pământ. Aceasta a povestit cu lacrimi în ochi îi este foarte dor de copilul ei și că speră ca acesta să se facă bine cât mai repede și să-și poată duce la bun sfârșit obiectivul pe care și l-a propus prin participarea la Survivor România, adică marele premiu.

Jador, după accidentarea de la Survivor România

„Am simțit în inimă durerea aceea, orice părinte ar simți la fel. Am închis ochii să nu văd. Zanni a fost primul care a alergat către Jador, dar și Cosmin a mers spre el. În afară de Musty. Elena se vedea că simțea durerea lui. Cum l-am văzut acum, nu l-am mai văzut niciodată. Cel mai tare mă doare că nu am fost acolo să-l protejez, să am grijă de el. E foarte ambițios și când își propune ceva duce la bun sfârșit. Înainte de durere era că văd eu și plâng. El nu e misogin. Respectă femeile și spunea că își dorește o femeie așa cum sunt eu. Îl iubesc foarte mult și îmi lipsește enorm. Nu a fost niciodată plecat atât de mult de acasă„, a spus mama Faimosului la scurt timp după accidentare.

Pe de altă parte, sunt fani care consideră că Jador ar avea un avantaj dacă ar reveni în competiție după o lună petrecută departe de junglă și că alții nu au beneficiat de acest tratament și au fost nevoiți să plece acasă. Chiar dacă el a suferit din cauza genunchiului, a putut să se hrănească și eventual să aibă acces la informații provenite din afara concursului. Dar cei mai mulți îl vor pe Jador înapoi la Survivor România și caută să afle detalii despre starea de sănătate a artistului.