Este oficial. Schimbare de carieră pentru celebrul Fuego! Unde s-a angajat acesta

fuego-1-840×500

Fuego este plin de surprize. Cântărețul care are agenda plină, mai ales în perioada colindelor, profită de pandemie și se implică în proiecte noi, care mai de care mai interesante. După emisiunea pe care o are pe TVR2, artistul a acceptat și jobul de prezentator la radio.

Așadar Fuego, pe numele real Paul Surugiu va prezenta la Național FM emisiunea ‘GRAMOFON’, începând cu 11 mai.

„Universul meu merge… pe frecvențe radio. Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, din 11 mai, vă aștept la NAȚIONAL FM, în GRAMOFON’, o emisiune cu totul specială. Am acceptat provocarea, deși nu va fi simplu, dar vreau să vă port într-o lume a muzicii ușoare românești, cu lucruri interesante, povești despre viață, interviuri, prieteni și liniște. Gramofonul meu va fi ca o trecere prin mai multe capitole, un loc în care toată lumea are loc, fără vreun fel de excepție, primând desigur, așa cum îmi place mie, calitatea”, a scris Fuego pe o rețea de socializare.

Cum va arăta emisiunea lui Fuego

Paul Surugiu le-a promis fanilor că va face o emsiune în care vor asculta muzică de calitate și în care vor cunoaște oameni de execepție.

„Va fi ceva relaxat, o lume a calității, a liniștii, a vorbelor frumoase. Un loc din care să ai câte ceva de învățat sau dacă nu, măcar să auzi o noutate sau să asculți ceva ce poate nu ai auzit până azi. Diversitatea va fi, ca prin toate proiectele mele, cuvânt de bază, asta pentru că am și poezie, am mai multe genuri muzicale, am rubrici diverse, lucruri diferite de spus, povești și perioade diferite, de la muzica de altădată, la cea ușoară, melodioasă, până la muzica de azi, fără separatisme de vreun fel.

Gramofonul meu va fi ca o trecere prin mai multe capitole, un loc în care toată lumea are loc, fără vreun fel de excepție, primând desigur, așa cum îmi place mie, calitatea. M-a bucurat propunerea celor de NAȚIONAL FM și mă responsabilizează să fac lucruri de calitate, ca și la televiziune, la TVR 2, acolo unde realizez, în fiecare duminică, de la ora 15.00, de patru sezoane, show-ul „DRAG DE ROMÂNIA MEA!’, a spus Fuego, pentru click.ro.

Revista Presei