Mama lui Jador rupe tăcerea. Acuzații grave la adresa lui Culiță Sterp. A izbucnit în lacrimi în direct

03 feb. 2021
Mama lui Jador rupe tăcerea. Acuzații grave la adresa lui Culiță Sterp. A izbucnit în lacrimi în direct
Jador și Culiță Sterp sunt prieteni și colegi la Survivor România în echipa Faimoșilor

Jador și Culiță Sterp sunt concurenții cei mai notorii de la Survivor România și cu cel mai mare succes la public. Zannidache vine puternin din urmă, dar fanii emisiunii sunt convinși că unul dintre cei doi cântăreți de manele va fi câștigătorul trofeului Survivor România. Ambii Faimoși sunt și foarte buni sportivi, deci asta le întărește șansele de reușită.

Mama lui Jador a intrat în direct la Teo Show și a vorbit în lacrimi despre plecarea fiului său în Republica Dominicană. Aceasta a mărturisit că ea nu a fost de acord ca artistul să plece atât de departe, într-un loc în care să-i fie atât de greu. Mai mult ea s-a arătat dezamăgită de atitudinea lui Culiță Sterp, care nu-i ia apărarea lui Jador în conflictele cu ceilalți, deși cei doi sunt prieteni și chiar au cântat de multe ori împreună.

Mama lui Jador, dezamăgită de Culiță Sterp

”El ar vrea sa fie un baiat prietenos acolo, dupa felul in care o arata, ar vrea sa fie prietenos, dar nu are cu cine. Cred si sper sa ramana in continuare (n.r. prieten) cu Culita. Pe Culita il cunoaste cel mai bine dintre toti. Cu Culita a avut colaborari, a cantat”, a spus aceasta.

Mama lui Jador la Kanal D

Întrebată ce părere are despre relația fiului său cu colegul său Culiță, ea s-a arătat dezamăgită de cum se prezintă situația în interiorul familiei Survivor România.

Mama Geta îl susține pe Jador

”Sincer, mi se pare distant Culita fata de el. Nu stiu, asa il vad eu, dar poate el nu e asa. Dar asa il vad eu de acasa, asa, distant. Adica, cand cineva spune, ca am vazut cazuri in care a spus o fata despre el, sau un baiat, ca Jador a facut cu glumele lui, cu energia pe care o are acolo… nu i-a luat apararea, sa zica… Sau poate ca el nu il cunoaste indeajuns pe Jador. Nici Culita nu il cunoaste indeajuns”, a spus mama lui Jador, care și-a mai înmuiat glasul atunci când i s-a spus că mama Geta (mama lui Culiță Sterp) este o mare susținătoarea a fiului său.

”Da, si eu la fel sunt sustinatoarea lui Culita. Ii iubesc pe amandoi baietii. Sunt niste copii educati si foarte bine crescuti. O felicit pe mama Geta ca a crescut niste baieti asa buni”, a replicat aceasta.