EXCLUSIV! Cutremur în mass media! Motivul real pentru care Mihai Gâdea nu mai apare la Antena3. Se mai întoarce? Dezvăluri șoc

28 aug. 2020
EXCLUSIV! Cutremur în mass media! Motivul real pentru care Mihai Gâdea nu mai apare la Antena3. Se mai întoarce? Dezvăluri șoc

O postare pe facebook a consultantului George Ripa, fost jurnalist a stârnit multă stupoare printre internauți. De aproape o lună, Mihai Gâdea nu a mai apărut la Antena3, deși el este principalul vector de imagine și audiență al postului tv. De aici, doar un pas până la multiple speculații.

Postarea care a stârnit uimire

„Știu că v-a scăpat treaba asta, dar de asta sunt eu aici.

Mihai Gîdea, vedeta postului A3, nu a mai apărut pe sticlă de aproximativ o lună.
O sursă din A3 îmi spune că în ultimii 10 ani nu a lipsit niciodată atât de mult și că cel mai mult își lua concediu 2 săptămâni. Lipsa lui e cu atât mai ciudată cu cât suntem la o lună de alegerile locale și deja în pregătirea parlamentarelor. Adică fix perioada în care cresc ratingurile. Și conturile.

Aceeași sursă îmi spune că nici măcar la nivelul managementului din A3 nu se știe nimic și că oamenii sunt îngrijorați.
Există însă două teorii, ambele cu parfum de credibilitate.
1. S-a certat cu familia Voiculescu.
2. S-a certat cu Adrian Ursu, cel care de ceva vreme este no. 1 în post. În locul lui Gîdea.
Până acum, treaba stătea așa: Ursu decidea tot de dimineață până la 19:00, iar după 19:00 politica editorială era făcută de Gîdea. Doar că ceva s-a întâmplat și Mihăiță a ieșit din peisaj”, a scris George Ripa pe facebook.

Mesajul lui s-a viralizat destul de mult în mediul online și a stârnit multe reacții. Unde este totuși Mihai Gâdea? Se mai întoarce la Antena3?

Unde se află Mihai Gâdea

Potrivit surselor VoxBiz, cel mai de succes realizator tv al postului se află în vacanță și urmează să revină în curând pe micile ecrane. În această perioadă, el le-a sărbătorit atât pe frumoasa lui fiică, Karina Maisha, care a împlinit 18 ani și și-a serbat majoratul, dar și pe soția lui Agatha Kundri. Cei trei formează o familie foarte frumoasă și sunt extrem de uniți, motiv pentru care Mihai Gâdea a ales să facă din această perioadă una de neuitat pentru cele mai dragi ființe ale lui.

Aceleași surse susțin că numărul 1 în compania Antena3 continuă să rămână tot Mihai Gâdea, care ocupă și funcția de CEO, în timp ce Adi Ursu este director adjunct. Soția lui, Carmen Avram, fosta angajată a postului a fost aleasă europarlamentar pe listele PSD.