Surpriză de proporții! Care este numele real al celebrului Mihai Gâdea

mihai-gadea-640×400

La doar 43 de ani, Mihai Gâdea este astăzi cel mai popular realizator tv din România. Acesta prezintă de duminică până joi, la Antena 3, emisiunea Sinteza Zilei, care este lider de audiență pe piață, de cele mai multe ori.

Începând cu anul 2010, el este și directorul postului de televiziune care l-a făcut celebru. Înainte a condus cu succes Antena 2. Acesta este căsătorit cu Agatha Kundri și au împreună o fată.

Puțini știu că numele real al lui Mihai Gâdea, sau mai bine zis, numele lui complet este Mihai Emanuel Gâdea. El a absolvit în anul 2000 Facultatea de Teologie Adventistă, iar apoi a devenit doctorand la Institutul de Studii Istorice „Nicolae Iorga”.

Cele trei surori ale lui Mihai Gâdea

Mihai Gâdea are trei surori care locuiesc în străinătate. Emi și Dana s-au mutat cu mulți ani în urmă în Spania, acolo unde au o casă și părinții vedetei tv, Titi și Rodica, conform wowbiz.ro. Tatăl lui Mihai Gâdea este un pastor adventist foarte apreciat de comunitatea românească de lângă Madrid.

Emi, sora cea mică a jurnalistului, lucrează la o bancă în Madrid, iar Dana este măritată și se ocupă de creșterea celor doi copii, o fată și un băiat.

Nu în ultimul rând, sora cea mare a familiei, Alina, este măritată cu un cetățean român și stabilită alături de acesta în Statele Unite. Se pare că în prezent lucrează pe un post de secretară la o universitate din statul american Michigan.

Revista Presei