EXCLUSIV. Hotelul superb în care se cazează Barack Obama, când merge în Antalya. Soley Tour oferă o gamă foarte variată de pachete de vacanță cu cele mai frumoase resorturi la prețuri accesibile

15 apr. 2021
EXCLUSIV. Hotelul superb în care se cazează Barack Obama, când merge în Antalya. Soley Tour oferă o gamă foarte variată de pachete de vacanță cu cele mai frumoase resorturi la prețuri accesibile

Autoritățile turce au depus eforturi susținute pentru a reporni turismul în Antalya, capitala acestei industrii și preferata turiștilor din întreaga lume, când vine vorba de vacanțe luxoase la prețuri accesibile. Iar rezultatele se văd deja. În ultimele săptămâni au aterizat peste 1.000 de avioane cu turiști din fostele țări ale Uniunii Sovietice.

Iar turcii se așteapată la o evoluție ascendentă și când vine vorba de turiștii români, care au ales mereu în număr mare ca destinație de vacanță, Antalya. Serviciile excepționale, prețurile accesibile în cele mai luxoase resorturi, peisajele mirifice și numeroasele alternative când vine vorba de divertisment sunt motivele pentru care peste 15 milioane de turiști au ales Antalya în anul 2019.

În perioada 2-9 aprilie, agenția touroperatoare, Soley Tour, condusă de antreprenorul român, Ionuț Nedea și de turcul Erdinc Adali au organizat o vizită de lucru pentru peste 150 de reprezentanți ai celor mai importante agenții de turism din România pentru ca aceștia să poată testa serviciile oferite de hotelierii din Antalya.

Erdinc Adali, partener Soley Tour

Servicii impecabile oferite de hotelierii din Antaly chiar și în pandemie

Soley Tour vinde pachete de vacanță direct agențiilor, care le oferă mai departe clienților la cele mai avantajoase prețuri. Iar pentru a ști exact ce să recomande turiștilor, Erdinc Adali, care cunoaște foarte bine zona și hotelurile, a dorit să le arate agenților de turism câte alternative de top pot găsi în Antalya.

Chiar dacă momentan Turcia se află în zona galbenă, odată ce aterizați în Antalya ca turist nu veți simți niciun fel de presiune în acest sens. Toate resorturile de lux funcționează doar pe baza unor certificate de siguranță, pe care le primesc de la autorități doar dacă respectă peste 100 de reguli impuse. Serviciile sunt în continuare la cele mai înalte standarde, mâncarea absolut delicioasă peste tot, iar servicii medicale oferite în Turcia sunt oricum recunoscute la nivel mondial.

În momentul de față, pentru a merge în Antalya aveți nevoie de un test PCR efectuat cu 72 ore înainte de plecare și trebuie să mai completați un formular despre care veți fi informați de către agenții de turism.

Cele mai frumoase hoteluri din Antalya

Printre hotelurile foarte frumoase din Antalya se numără și Calista. Nu este cel mai luxos din zonă, dar este intim și apreciat de turiști. Aici a fost cazat și Barack Obama, atunci când a venit la reuniunea G-20 din urmă cu mai mulți ani și s-a simțit foarte bine.

Dar de serviciile de care a beneficiat fostul președinte al SUA, poate avea parte orice turist român, la un preț accesibil. În funcție de buget și perioadă aleasă, printre cele mai frumoase hoteluri din Antalya se numără Kaya Palazzo Golf Resort din Belek sau Sherwood Resort (la un preț mai mic). Dar cea mai bună variantă ar fi Rixos Premium Belek, care este într-adevăr o locație de vis.