Fără precedent! Mihai Gâdea a început să plângă în direct. Ce s-a întâmplat în studioul Antena3

16 sept. 2020
Fără precedent! Mihai Gâdea a început să plângă în direct. Ce s-a întâmplat în studioul Antena3

Mihai Gâdea a fost extrem de impresionat în timpul emisiunii sale de miercuri seară. Acesta a avut-o invitată în studioul Sinteza Zilei, pe Nicoleta, sora fetiței de 5 ani bătută cu sălbăticie de mama ei. Filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar femeia se află acum în arest.

Nicoleta a spus că și ea a fost foarte bătută în copilărie, dar de bunica ei. Se pare că în familie, loviturile aplicate copiilor erau o modalitate de divertisment. Extrem de matură și cu un discurs foarte cursiv, fata a povestit despre ororile prin care a trecut și ce viață grea a avut.

”Eu am fost bătută de bunica, fiind crescută de bunici. Era o chestiune de satisfacere pentru ele, pot spune. Nu înțeleg de ce”, a declarat ea.

Mărturisirile Nicoletei

”Când am fost și am spus că eu și sora mea, care actual are 15 ani, am fost la Protecția Copilului. Despre cea mică a fost vorba când am mers la Poliție, anul trecut în decembrie, pentru că avea capul spart. Iar cei de acolo m-au trimis acasă pe motiv că nu este treaba mea să mă bag ce face mama cu sora mea mai mică, să las părinții să facă ce vor cu copiii”, a spus Nicoleta.

Polițiștii de la Secția 19 din sectorul 5 nu ajutat-o deloc.

”Pot spune că este una dintre cele mai mari dureri, este o durere cumplită care te traumatizează pentru toată viața. Niciodată, nici când o să fii foarte bătrân, nu o să uiți. Mulți dintre copiii bătuți or să facă exact ce au făcut părinții lor. Așa că este timpul să ne oprim cu violența, este timpul să încercăm să vorbim, să încercăm să rezolvăm doar prin vorbă, în niciun caz prin bătaie”, a fost mesajul rostit în lacrimi de tânără.

Momentul în care Mihai Gâdea a început să plângă

Nicoleta locuiește în prezent cu iubitul ei, un tânăru care a fost maltratat și el în copilărie și amândoi lucrează pentru a se întreține. Se iubesc fără să se bată. Mărturisirile triste ale Nicoletei l-au făcut pe Mihai Gâdea să lăcrimeze în direct și să-i adreseze întrebări fetei cu vocea tremurându-i de emoție.

Realizatorul Antena3 i-a promis Nicoletei că de acum nu mai este singură și că va avea în el, dar în mulți alți oameni care i-au scris, prieteni care o vor ajuta. Avocatul Daniel Ionașcu a venit și el în platou și a promis că o va reprezenta pe tânăra pro bono pentru ca ea să reușească să o ia pe Ana, sora de 5 ani bătută, alături de ea.