Femeia care a declanșat un scandal monstru între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Ce faci, fă, tu îmi închizi mie telefonul?”

27 feb. 2021
Femeia care a declanșat un scandal monstru între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău:
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Discuții ca la ușa cortului între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cei doi au petrecut o vacanță de vis împreună, în Dubai și Maldive, iar apoi au ajuns în punctul în care stabiliseră inclusiv chiar și o posibilă nuntă. Doar că povestea dintre cei doi a început să capete nuanțe de gri, când fosta blondă a lui Bote ar fi aflat că de fapt iubitul ei ar fi pus ochii pe Iulia Sălăgean, prima soție a lui Alex Bodi.

Au curs acuzațiile între cei doi, iar jurnaliștii de la CanCan au publicat stenogramele unei convorbiri telefonice între cei doi îndrăgostiți, care pare că și-au cam încheiat relația. În tot acest timp, Claudia Pătrășcanu, cea care i-a dăruit doi copii lui Bădălău este foc și pară pe acesta și vrea să meargă mai departe cu procesul de divorț și să obțină cât mai mulți bani de la el.

Ea chiar și-a acuzat soțul că din cauza lui a pierdut contracte importante la televiziuni. Doar că acesta nu pare interesat de dramele fostei sale parteneri de viață, întrucât este prea ocupat cu Bianca Drăgușanu.

Stenograme incredibile publicate de CanCan.ro

Gabi Bădălău: Ce faci?

Bianca Drăgușanu: Mă machiez.

G.B.: Ne vedem diseară?

G.B. Alo?

B.D. Da? La cât te întorci?

G.B. Păi, nu știu, că nici nu am plecat, o să-ți las cheia acolo, dacă vrei să o chemi pe sora-ta, sau pe cine vrei să mai chemi, să mâncăm, să facem o masă, la modul ăsta. La 7-8 mă întorc.

B.D. OK. Dar nu mă duc eu înainte, nu-mi trebuie cheia de la tine de acasă.

G.B. Păi, înainte parcă o voiai.

B.D. Eram iubita ta.

G.B. Păi și acum ce ești?

B.D M-ai pus la categoria prieteni. Nu tu m-ai pus?

G.B. Și cine mai vine?

B.D. Nu am vorbit cu nimeni.

G.B. Ia-o pe soră-ta dacă vrei. Pe Vali. Este Sfântul Valentin azi, este ziua lui azi, nu? Sau pe cine mai vrei. Zic și eu, nu știu. Vica, Iulia? Prietenii tăi…

B.D. Iar mi-ai pomenit de asta …

G.B. Păi, nu știu, zic și eu.

B.D. Ia-o tu pe Iulia, Gabi, da? Hai că mai vorbim mâine, poimâine. Mai vorbim. Ia-o tu pe Iulia.

Ar fi fost momentul în care Bianca Drăgușanu a închis telefonul. Gabi Bădălău a sunat-o însă, din nou, potrivit surselor CanCan, iar discuția a continuat.

G.B. Ce faci, fă, tu îmi închizi mie telefonul? Ți s-a pus pata?

B.D. Da, hai că îți dau numărul de telefon al Iuliei. Vorbește cu ea…

Vezi întreaga discuție pe CanCan.ro.