Noi detalii extrem de șocante ies la iveală! Cum obliga Alex Bodi fetele să se prostitueze! Ce i-a făcut și fostei soții este dincolo de orice imaginație

de: Ana Toma
17 nov. 2020
Noi detalii extrem de șocante ies la iveală! Cum obliga Alex Bodi fetele să se prostitueze! Ce i-a făcut și fostei soții este dincolo de orice imaginație

Ies la iveală detalii uluitoare despre afaceristul Alex Bodi. Acesta a fore arestat preventiv pentru 30 de zile, iar acum,  șirul întâmplărilor devine din ce în ce mai clar. Nici măcar fosta sa soție nu a scăpat de șantajele lui.

Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar în care e acuzat de proxenetism și șantaj, iar procurorii vin cu informații șocante. Se pare că fostul soț al Biancăi Drăgușanu ea extrem de dur cu fetele care lucrau pentru el, scrie observator.ro.

Pentru cei care nu știu încă, în anul 2014, Alex Bodi a adus în Germania prima fată și a obligat-o să se prostitueze, prin abuz de autoritate și profitând de starea ei de naivitate.

Detaliile devin din ce în ce mai dureroase. Se pare că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a amenințat-o cu acte de violență, în scopul de a dobândi o taxă de protecție.

Nici fosta soție nu a scăpat

Nici fosta soție a lui Alex Bodi nu a scăpat de afacerile bărbatului de lângă ea. Procurorii DIICOT susțin că Silvia Iulia Sălăgean a fost și ea obligată să se prostitueze în Germania.

”Din declarația victimei XXX reiese că, în perioada 2014-2016, a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluB. de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul lui B.A.N., fostul soț”, susțin procurorii.

Cei doi soți au un copil împreună, iar în anul 2018 au divorţat. Alex Bodi s-a mișcat repede, astfel că, în același an, afaceristul a început o relaţie cu Bianca Drăguşanu, de care s-a despărțit în urmă cu câteva zile.