Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat lovitura vieții! S-a umplut de bani: Ce mega afacere și-a deschis Brigitte Sfăt

brigitte-si-florin-2

După mai mulți ani în care a fost implicată în scandaluri pe bandă rulantă cu Ilie Năstase, se pare că Brigitte Pastramă și-a găsit liniștea în brațele noului soț. Chiar a dat lovitura vieții și s-a umplut de bani. Și-a deschis o super afacere.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat lovitura vieții

Brigitte și Florin Pastramă par de o viață împreună. De abia s-au căsătorit, dar sunt de nedespărțit. Le merge bine în viața de cuplu, dar și în afaceri. Cartierul de vile al lui Florin Pastramă ar putea fi terminat până la vară.

Cei doi au fost în vizită la șantierul de lângă București, iar Brigitte l-a filmat pe acesta în timp ce verifica stadiul construcțiilor.

Brigitte a vorbit și despre afacerile imobiliare ale familiei, la emisiunea Teo Show de la Kanal D, dar și despre noua afacere pe care vrea să o deschidă alături de soț.

„Deschidem o shaormerie în Colentina, colț cu Fundeni. Avem, adică nu eu, el, are șapte case. Are un cartier rezidențial, eu nu l-am ajutat foarte mult acolo că el se pricepe mai bine la construcții.

Dacă vindem o casă, cred că trăim vreo două, trei luni din banii ăștia. Eu sunt mai cheltuitoare”, a declarat Brigitte Pastramă.

De asemenea, Florin Pastramă a precizat: “Vând o casă începând cu suma de 80.000 de euro. Casa are 150 de mp, parter și etaj”.

Florin Pastramă spune că anul trecut i s-a schimbat viața, atunci când a întâlnit-o pe Brigitte. ”Anul trecut mi s-a schimbat viața. Îi mulțumesc lui Dumnezeu.

Eu eram un băiat de cluburi, nu aveam familie, dar îmi doream foarte tare. M-am rugat la Dumnezeu și a lucrat prin Brigitte. I-am cerut să-mi dea ce e mai bun pentru mine.”, a povestit Florin Pastramă.

Și Brigitte este implicată în afaceri imobiliare. Are un restaurant și o vilă la Timișoara, pe care le-a scos la vânzare acum câteva luni, însă tranzacțiile nu s-au finalizat.

Brigitte vrea 330.000 de euro pe spaţiul în care a funcţionat restaurantul şi 194.000 de euro pe vila cu piscină. Brigitte și Florin Pastramă mai au și o shaormerie în București, de unde scot bani.

Revista Presei