Fostul iubit al Ginei Pistol, dezvăluiri jenante despre aceasta, fără să țină cont de Smiley. A fost și cu Anna Lesko

gina pistol smiley

Până să ajungă la Smiley, Gina Pistol a avut mai multe relații cu bărbați celebri și bogați. Chiar dacă și-a dorit cu fiecare să întemeieze o familie, lucrurile nu au mers deloc așa cum își planificase ea. Ciprian Marica, afaceristul Nicola, Alin Cocoș și Codin Maticiuc au fost câțiva dintre foștii ei iubiți.

Acesta din urmă a făcut și o serie de mărturisiri jenante, în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro Tv. Detectivul de la Madked Singer nu a ținut cont că fosta sa iubită este acum însărcinată cu Smiley și a dat detalii intime din relația de opt luni pe care a avut-o cu ea.

Detalii intime despre Gina Pistol

Codin Maticiuc a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a realiza un top al femeilor care i-au rămas în minte, după ce a întreținut relații intime cu ele.

Acesta a clasat-o pe locul întâi chiar pe Gina Pistol, despre care a spus că este foarte pasională, locul doi Anna Lesko, cu care a fost tot într-o relație de opt luni de relație, iar pe trei, actrița Maria Dinulescu, cu care a fost doar zece zile foarte intense.

Astăzi Codin Maticiuc are o fetiță în vârstă de un și jumătate, dar despre relația pe care o are cu mama copilului nu se cunosc foarte multe detalii. Un lucru este cert, însă. Celebrul crai de Dorobanți este topit după micuța lui.

Ce studii are Gina Pistol

Gina Pistol provine dintr-o familie modestă din județul Teleorman. Aceasta a absolvit Școala de Arte și Meserii, iar apoi s-a angajat ca vânzătoare în Roșiorii de Vede pentru a se întreține și a renunțat la studii.

Peste puțin timp s-a mutat la București, unde a avut același job, dar de data aceasta într-un magazin de lux, frecventat de persoane publice. Astfel ea a ajuns iepuraș Playboy, iar pictorialul a fost un succes. De aici doar un pas până la o carieră în televiziune și mulți bărbați celebri și bogați în viața ei.

Revista Presei