FOTO/Artistul super celebru de la noi care-și îmbracă băiețelul în rochițe cu volănașe! Îi dă și cu ojă pe unghiuțe! Fanii au fost șocați

jorge2 horia brenciu adela popescu cove

O fotografie și un text cu ocazia Zilei Naționale a uluit internauții, care nu numai că au viralizat postarea, dar l-au și criticat pe artistul super celebrul de la noi care a făcut acest lucru. Mai exact cântărețul Jorge, prezentatorul de la Masked Singer România a postat pe facebook o poză cu băiețelul lui de 3 ani, îmbrăcat într-o rochiță cu volănașe.

„La mulți ani români de pretutindeni, de orice culoare și de orice orientare religioasă sau sexuală. La început a fost greu, mă împotriveam, băiatul meu trebuie să fie băiat, apoi îmi scria lumea și aveam dubii. După un timp am simțit să îl sutin necondiționat, că de fapt asta înseamnă iubirea, nu să îl iubesc așa cum vreau eu, ci așa cum vrea el”, a scris Jorge pe Instatory.

Jorge vrea ca băiețelul lui să aleagă singur cine vrea să fie

Fanii au fost șocați de decizia cântărețului și l-au criticat aspru: „Te rog, nu! Nu-i mai faceți unghiile, nu-l mai îmbrăcați în rochițe etc. Nu faceți decât să-i impregnați în creier că poate fi și altfel decât băiețel. Este păcat pentru că este un băiețel atât de bun și frumos. Vă apreciez ca familie!”, a fost unul dintre mesajele dulci de pe rețele de socializare.

Jorge a explicat, însă că băiețelul lui și al soției sale, Ramona alege singur cum să se poarte: „Îți mulțumesc pentru grijă, însă noi gândim diferit. David vrea singur să se îmbrace în rochițe, să se joace cu păpușile, să se dea cu oja, iar noi nu vrem să îl frustram sau să îl constrângem că așa vrea societatea sau că așa e normal. Normalul lui David este să fie cum vrea e și cu cine vrea el.”

David mai are două surori vitrege mai mari, pe Karina, de 12 ani, (fiica lui Jorge cu Alina Laufer, fosta soție) și pe Ilinca, de 18 ani, (fata Ramonei din prima căsătorie).

Citește și:

Revista Presei