Super vedetă Antena 1 pleacă la Pro Tv! Ce emisiune de mare succes va prezenta

01 mart. 2020
Super vedetă Antena 1 pleacă la Pro Tv! Ce emisiune de mare succes va prezenta

Deși s-a lansat la Pro Tv într-un reality show muzical acum mai bine de zece ani, George Papagheorghe, cunoscut publicului ca Jorge, a avut mai multe contracte media cu Antena 1. El a fost prezentatorul emisiunii România dansează, iar apoi a fost concurent în mai multe ediții ale producției Te cunosc de undeva, unde s-a bucurat de mare succes.

Acum, însă pare că a tras lozul câștigător din nou cu Pro Tv. El va prezenta emisiunea Masked Singer, care a devenit un adevărat fenomen internațional.

„Sunt mai mult decât bucuros să iau parte la un show atât de spectaculos, atât de complex și atât de iubit în lume. Abia aștept să-i provocăm pe telespectatori să descopere ce personalități publice din România se ascund în măștile de la Masked Singer România. Sunt ferm convins că acest format o să creeze isterie în rândul tuturor românilor și că vor pune cap la cap indicii de la o ediție la alta pentru a descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii”, a spus Jorge.

Ce spune Dan Negru

Emisiunea seamănă foarte mult cu ceea ce prezenta Dan Negru de Revelion. De altfel, acesta a și avut o reacție când a aflat că Pro Tv a achiziționat acest format.

”Nu poți zbura dacă te împodobești cu penele altuia”. „ Celor mulți care mă întrebă ce părere am de faptul că Pro mi-a copiat formatul cu măști le răspund cu vorbele lui Brâncuși: „Cu penele altuia te poți împodobi dar nu poți zbura” … ???”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Cum arată Masked Singer

Masked Singer România este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați.

În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul. Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.