FOTO/ De nerecunoscut! Cum arătata Mihaela Rădulescu înainte de toate operațiile estetice? Nu mai seamănă cu cea de acum

Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu uimește fanii cu toate aparițiile ei de femeie sexy și senzuală. Demonstrează la toate româncele că la vărsat de 51 de ani poți să arăți foarte bine și să deții o siluetă de invidiat. Muncește foarte mult pentru a dobândi un corp frumos și este cunoscut că pe parcursul timpului a făcut mai multe intervenții în aspectul fizic.

Vedeta prezintă cele mai cunoscute emisiunii și a reușit să-și facă o imagine deosebită la televizor. Femeia poate cuceri orice bărbat și pe parcursul anilor a fost populară pentru relațiile pe care le avea cu diferiți bărbați influenți. Pentru prima dată oamenii au văzut-o la TV în anul 1994 la canalul de televiziune Tele 7abc. În acel an telespectatorii au văzut-o naturală fără nici o operație estetică.

Imagine rară din tinerețea Mihaelei Rădulescu

Peste o perioadă a început să modifice câte ceva în aspectul fizic. Mai întâi de toate și-a mărit sânii, pentru că avea un complex legat de ei. Cu toate că erau frumoși, își dorea niște sâni mai mari. Avea o încredere deosebită în doctorul Stan, care este un estetician de top în România. Chiar prezentatoarea dezvăluie motivul pentru care și-a pus implanturile.

”De ce mi-am pus implanturi? Pentru că am putut, ceea ce vă doresc şi vouă dar, mai ales, pentru că am avut întotdeauna un complex legat de sânii mei, frumoşi, dar un pic prea mici faţă de umerii laţi şi alura mea sportivă.

E o alegere personală, pe care mi-am asumat-o dintotdeauna şi pentru care-i mulţumesc mereu doctorului Stan, un maestru al chirurgiei estetice, care a pus nişte mii de sâni prin ţara asta, de la vedete, la persoane necunoscute.”

Prin urmare, implanturile nu este unica modificare făcută în corpul ei. Din această fotografie, făcută la începutul anilor 90, vă puteți da seama că a schimbat multe detalii. Mihaela Rădulescu a mai fost la esteticieni ca să-și corecteze nasul, buzele și pomeții. De asemenea, apelează la diferite tratamente ca să-și păstreze un ten frumos și strălucitor. Astfel, putem scote în evidență faptul că operațiile au schimbat-o foarte mult.

Revista Presei