FOTO/ Elena Băsescu, nouă intervenție estetică la față. Este schimbată total: cum arată acum și ce job nou are

13 apr. 2021
FOTO/ Elena Băsescu, nouă intervenție estetică la față. Este schimbată total: cum arată acum și ce job nou are

La 40 de ani, Elena Băsescu arată superb. Aceasta are mare grijă de imagine ei și nu ratează nicio ședință la sala de fitness, dar este și o abonată a saloanelor de înfrumusețare. Pentru ea, imaginea a fost mereu importantă, mai ales că în urmă cu 20 de ani, aceasta începuse să-și construiască o carieră în modeling.

De-a lungul timpului, Elena Băsescu a apelat de mai multe la chirurugul estetician. Aceasta și-a modelat nasul, obrajii și și-a injectat acid hialuronic în buze regulat. La un moment dat a și fost aspru criticată pentru asta fiind acuzată că afișează un look mult prea artificial. Doar că EBA nu a ținut cont cârcotași și a continuat procedurile la față.

Elena Băsescu, o nouă intervenție la nivelul feței

Recent, aceasta și-a schimbat dantura și a ținut să arate tuturor acest lucru. Ea și-a schimbat poza de profil pe contul de facebook și a promovat intens fotografii cu ea zâmbind, arâtându-și dinții și pe Instagram. Și într-adevăr schimbarea este vizibilă, iar fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu este mai mult decât încântată de rezultat.

Foto: Facebook

Elena Băsescu a candidat la alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 pentru un loc de deputat la Constanța, dar din păcate, PMP nu a reușit să treacă pragul electoral. Cu toate acestea, ea s-a ales cu un loc în Parlament.

Ce job are acum EBA

EBA s-a angajat ca și consilier la Comisia pentru Afaceri Europene de la Camera Deputaților. Deși parlamentarii nu prea au văzut-o pe acolo, aceasta este angajat cu acte în regulă în instituție. În trecut, ea a fost europarlamentar, din anul 2009 până în 2014, când a decis să facă pasul în spate pentru a nu afecta imaginea partidului.

Doar că PMP fără Traian Băsescu și cu o Elena Udrea, care se visa președinte al României s-a scufundat încet, dar sigur, iar acum speră să se reformeze pentru a intra în Parlament în următorul mandat, fără să mai beneficieze de imaginea fostului președinte.