Traian Băsescu revine în prim plan și o atacă pe Bianca Drăgușanu! Ieșire surprinzătoare a fostului președinte al României

27 mart. 2021
Traian Băsescu revine în prim plan și o atacă pe Bianca Drăgușanu! Ieșire surprinzătoare a fostului președinte al României

După ce fiica sa Ioana a fost condamnată la 5 ani de închisoare de Curtea de Apel București, Traian Băsescu nu a mai avut nicio ieșire publică. Mai multe surse au povestit pentru VoxBiz.ro că fostul președinte al României a plâns când a aflat sentința, iar apoi a trecut printr-o perioadă de depresie.

Acum Traian Băsescu revine în prim plan printr-o intervenție la România Tv, în care a vorbit despre măsurile pe care autoritățile le-au luat în pandemie. Acesta consideră că abordarea a fost una greșită întrucât oficialii au avut mereu oscilații și au aplicat dubla măsură. Mai exact, el acuză Poliția și Jandarmeria că au protejat cluburile de noapte, unde s-au îmbulzit sute de oameni, care au dat petreceri după petreceri.

Traian Băsescu este supărat că autoritățile nu o amendează pe Bianca Drăgușanu

Fostul președinte a adus-o în discuție și pe celebra Bianca Drăgușanu, despre care a spus că nu poate fi deranjată nici măcar cu o amendă. Totuși în luna februarie aceasta a fost sancționată cu 5.000 de lei după ce a participat la o petrecere VIP din Herăstrău.

Vedeta a postat imagini de la eveniment, iar autoritățile s-au sesizat din oficiu. Ulterior, aceasta a anunțat că va contesta amenda întrucât a respectat legea, iar fotografiile distribuite de ea nu pot reprezenta o dovadă că a încălcat restricțiile pentru că ea a circulat doar în intervalul orar impus de autorități.

„Bianca Drăgușanu nu poate fi deranjată cu o amendă”

”Avem o populație indisciplinată. Petrecerile se țin, se duc la schi. Poliția și Jandarmeria se duc numai unde sunt maneliști. Nu s-au dus în niciun club de noapte din București. Bianca Drăgușanu nu poate fi deranjată cu o amendă.

Cluburile de noapte sunt protejate de Poliție și Jandarmerie, dar și de politicieni. Pe cei din cluburile de noapte vedem cum țâșnesc sticlele de șampanie și iau la bătaie, pe stradă, oamenii care nu poartă mască”, a spus Traian Băsescu la România TV.