FOTO/Mircea Badea a umilit-o crunt pe Loredana Groza în direct. Vedeta a arătat o poză cu artista aproape goală. Ce i-a transmis

05 mai 2021
FOTO/Mircea Badea a umilit-o crunt pe Loredana Groza în direct. Vedeta a arătat o poză cu artista aproape goală. Ce i-a transmis

La aproape 52 de ani, Loredana Groza pare că trece printr-o criză de personalitate. Vedeta insistă pe ideea că nu are nicio operație estetică și postează pe rețelele de socializare fotografii cu ea în ipostaze de-a dreptul indecente. Ultima imagine i-a atras atenția și lui Mircea Badea, care a comentat-o în stilul caracteristic.

De o bună perioadă de timp, Loredana Groza postează pe conturile ei de Facebook și Instagram poze cu ea aproape dezbrăcată. Aceasta vrea cu orice preț să-și arate bustul extrem de generos, așa că nu se jenează deloc să se afișeze goală. Din dorința de a arăta cât de sexy este și că trecerea anilor nu a afectat-o, artista a devenit ridicolă.

Loredana, criticată pentru noua piesă cu care a ajuns pe locul 1 în trending Youtube

Loredana a fost aspru criticată și pentru ultima ei piesă, în colaborare cu zece maneliști de top. Aceasta a fost acuzată că este dispusă la orice compromis pentru a atrage atenția. Totuși melodia Fericire a bătut toate recordurile și se află în continuare pe locul 1 în trending Youtube.

Mircea Badea a fost printre cei oripilați de fotografia de mai jos și i-a comentat pe Instagram.

Loredana postează multe fotografii de acest tip. Foto: Facebook

Mircea Badea a umilit-o pe Loredana în direct la Antena 3

„Eu recunosc că i-am trimis mesaj pe Instagram doamnei Loredana Groza, când am văzut această postare interesantă, cum să zic, aspirațională, să folosesc un termen la modă.

I-am trimis mesaj doamnei Loredana pe Instagram și am întrebat-o. Asta e o dezvăluire ce vă spun acum. I-am dat mesaj pe Instagram și i-am spus: Te duci la rapel? Nu mi-a răspuns, se întâmplă. Bine că îmi răspund totuşi, rusoaicele. Asta totuși e bine. Dezvăluire după dezvăluire.

Întrebarea mea mi s-a părut bună şi cumva, contextualizată. Adică, te duci la repel?”, a spus Mircea Badea în direct, în cadrul emisiunii sale de marți seara.