Oana Zăvoranu are o nouă victimă preferată. Spune că și Mircea Badea gândește exact ca ea. Despre cine este vorba

de: Ana Toma
22 apr. 2021
Oana Zăvoranu are o nouă victimă preferată. Spune că și Mircea Badea gândește exact ca ea. Despre cine este vorba
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu este de neoprit. Vedeta continuă seria emisiunilor sale contra influencerilor, ba mai mult de atât, acum pare că are și o victimă preferată, iar Mircea Badea ar gândi exact ca ea.

Dorian Popa a devenit victima preferată a Oanei Zăvoranu. Dacă până acum actrița avea câte o emisiune dedicată pentru o singură vedetă, despre Dorian Popa s-a discutat două emisiuni, iar șirul poveștilor prezentate de actriță parcă nu se mai terminau.

Oana Zăvoranu, cu ochii pe Dorian Popa

În cel mai recent episod al emisiunii prezentate de Oana Zăvoranu, vedeta contiună seria ironiilor la adresa influencerului și aduce în discuție și conflictul dintre prezentatorul tv Mircea Badea și Dorian Popa. Cu alte cuvinte, vedeta vorbește despre momentul în care Dorian Popa l-a ironizat pe prezentatorul tv, printr-o poză postat pe InstaStory.

”Hatz, Johnuțule. Așa, tată. Exceptând modul operandus tipic lui Mircea Badea, insertul vorbește despre capacitatea de a înțelege dorințele pubicului, de a te multa pe situațiune”, scria artistul, care i-a dat și tag lui Mircea Badea.

Oana Zăvoranu însă nu îi dă dreptate lui Dorian Popa, despre care susține că nu este deloc în măsură să comenteze un om care își produce singur banii și care este extrem de cunoscut.

Nu era sub nicio formă Popei în măsură să-l ironizeze pe ăsta. Că ăsta dacă câștigă bani, câștigă cu siguranță că face emisiunea aia de atâta timp. Barem ăsta îl vedem pe sticlă, e un prezentator, un producător moderator, între ăștia doi îl aleg pe Mirciulică”, mărturisește Oana Zăvoranu.

Mircea Badea, de acord cu Oana Zăvoranu?

Totuși, comentariul lui Dorian Popa nu a fost unul întâmplător ci mai degrabă o răzbunare, după postarea făcută de Mircea Badea  la un momendat.

În stilul său caracteristic, prezentatorul tv susținea cam același idei pe care le are și Oana Zăvoranu cu privire la limbajul artistului, dar și modul în care acesta își produce banii.

”Deci este urmărit de două milioane de oameni și, îți dai seama, am studiat și eu fenomenul. M-am uitat să văd și eu ce face Dorian Popa. Este genial! Este absolut genial. Face foarte mulți bani pe bază de Instagram și influencereală din asta.

Din șapte cuvinte, are 2 milioane de followeri și face mulți bani. Și pe alea șapte cuvinte le spune mereu la fel. La fel spune orice! De două săptămâni, de când îl urmăresc, ca să deslușesc ingredientele succesului la publicul tânăr care ne va plăti nouă pensiile, am constatat că zice: Hârz, Johnule! Asta e de bază! La orice postare despre orice spune ”Hâtz, Johnule!”, nu știu exact ce înseamnă”, scria Mircea Badea.

”Am în portabagaj toate perechile”

Vedeta a avut ocazia să îl cunoască foarte bine pe Dorian Popa în cadrul filmărilor pentru serialul Sacrificiul de la Antena 1 și a profitat de această ocazie pentru a împărtăși cu fanii tot ce a luat la cunoștință.

Într-o emisiune de-a ei, Oana Zăvoranu mărturisește că artistul nu dă bani nici măcar pe încălțăminte de firmă, cu care practic se afișează în mediul online, dar și la filmări.

Mai mult de atât, artista l-a ironizat și pentru stilul în care acesta vorbește atât în viața de zi cu zi, cât și pe internet când le transmite mesaje fanilor săi.

“E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte. L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea.

La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: ‘Băi, nene, câte perechi ai?’ Și îmi zice el: ‘Am la portbagaj toate perechile’. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri. Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața?”, a mai povestit Oana Zăvoranu.