Fratele celebrului Kamara participă la Survivor România! Cum arată Musty și cine este soția lui celebră? Au împreună trei copii

kamara
Kamara, împreună cu fiul său. Foto: Facebook

Pe Kamara Ghedi îl știe toată România. Acesta formează împreună cu Andrei Ștefănescu trupa Alb Negru și a participat în numeroase reality show-uri, Ferma de la Pro Tv, fiind ultimul dintre ele. Artistul a luptat mereu pentru băiatul său, care are probleme de sănătate și s-a străduit să strângă bani pentru operațiile care i-au mai prelungit viața micuțului, pe care-l crește singur.

Și dacă el este deja celebru a venit timpul și ca fratele lui mai mic să se facă remarcat. Musty face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România, reality show-ul, care începe chiar azi, 9 ianuarie, de la ora 20:00, pe Kanal D. Emisiunea va fi difuzată cinci zile pe saptămână: miercuri și joi, de la 22:30, si de vineri, sâmbătă și duminicp, de la 20:00.

Cine este Musty Camara?

Fratale lui Kamara Ghedi este de profesie inginer de sunet și a trăit în multe țări, după ce tată lui a murit când el avea doar doi ani. A reușit totuși pe cont propriu să-și croiască un drum în viață și o carieră de care să poată fi mândru.  Pe când avea 15 ani a plecat de acasă, a muncit a studiat și după ce a locuit în Franța, Coasta de Fildeș și Tenerife, în 2015 a revenit în România, țara unde s-a născut.

Musty, împreună cu soția lui, Alexandra Crișan și unul dintre cei trei copii

Aici a cunoscut-o pe Alexandra Crișan, care este fostă concurentă X-Factor și The Four. Ea a impresionat lumea muzicală și este considerată una dintre cele mai bune voci din România, chiar dacă nu a reușit să ajungă atât de sus precum o impunea talentul său. Ea a scos mai multe clipuri, care s-au bucurat de succes, dar o mare parte din viață și-o dedică celor trei copii pe care-i are cu Musty.

Ce așteaptă Musty de la Survivor România

Musty este singurul frate al lui Kamara, dar el mai are încă trei surori, Corina, Saran şi Binta. „Una-i albă, una-i mulatră, iar alta-i de culoare. Dar, am 12.000 de rude în Guineea, un sat întreg. Este vorba despre satul Sanguiana, spunea artistul în urmă cu câțiva ani. Musty are 1,92m inaltime. Probabil ca daca nu faceam sport de mic si nu ridicam greutati in sala, as fi crescut si eu mai mult’, povestea zâmbind Kamara, în urmă cu ceva timp.

Musty Camara are 39 de ani și speră să câștige trofeul Survivor România pentru familia lui. Competiția va fi una foarte grea și îi va testa limitele, iar la final doar un singur concurent va ridica trofeul deasupra capului și va pleca acasă cu cei 50.000 de euro.

Citește și:

Revista Presei