Bomba momentului! O super vedetă Kanal D și-a dat demisia! Care este motivul și cine va fi noul prezentator de la Survivor România

30 dec. 2020
Bomba momentului! O super vedetă Kanal D și-a dat demisia! Care este motivul și cine va fi noul prezentator de la Survivor România

Prima ediția a Survivor România a fost un succes, dar nu a reușit să atingă cifrele primului sezon din Exatlon, o emisiune destul de similară cu aceasta. La acel moment, Cosmin Cernat era prezentator, iar prestația lui a fost foarte apreciată de fani. Producătorii Kanal D au dorit totuși să vină cu o schimbare odată cu trecerea de la Exatlon la Survivor România și l-au cooptat pe Dan Cruceru în echipa lor.

Acesta a stat departe de familie, timp de cinci luni, unde a întâmplinat destul de multe probleme. Republica Dominicană este un loc în care provocările sunt la ordinea zilei. Deși toată lumea se aștepta ca tot el să prezinte și cel de-al doilea sezon, mai ales că se adaptase cu formatul emisiunii, iată că Dan Cruceru a decis să refuze noua ofertă a Kanal D și să se dedice mai mult proiectelor personale. Practic și-a dat demisia.

Anunțul oficial al lui Dan Cruceru: de ce renunță la a prezenta Survivor România

„A fost o decizie grea, dar am ales să mă dedic proiectelor personale și familiei în perioada ce urmează.
Taticool și Taticool Shop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult ca oricând. Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.

Iar familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin.
Întâmpin 2021 la fel cum mă știți: cu zâmbetul pe buze, cu gânduri mari și proiecte noi.
Dar închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine.

Dan Cruceru a prezentat prima ediție a Survivor România

Baftă noilor concurenți! Baftă celui care va prezenta sezonul al doilea! Numai bine tuturor! Continuați fenomenul Survivor Romania!

Mă bucur că am avut onoarea de a lucra cu Acun Media și Kanal D Romania două companii fenomenale.
Thank you, Acun Ilıcalı Bey, for this opportunity! Thank you, mister Ugur Yesil, CEO Kanal D, for all your support! Thank you, mister Mustafa Kazan, for all your advices!

Mulțumesc Clara Bomboe și întregii echipe Kanal D pentru că m-ați făcut să mă simt ca într-o familie.
Thank you, Dogu, you’ve been my best friend for 5 months in Dominican! Thank you, Arif Cabuk, you rock!”, a fost mesajul lui Dan Cruceru.

Cine va fi noul prezentator de la Survivor România

Cine va fi noul prezentator de la Survivor România este principala întrebare pe care și-o pun fanii pe rețelele de socializare. Deja se fac sondaje și pare că cele mai multe șanse, din analiza internauților, le-ar avea tot Cosmin Cernat, care la prima ediția a prezentat Fan Arena.

Fanii Survivor România au avansat totuși și alte variante de prezentatori. Printre aceștia Giani Kiriță sau Vladimir Drăghia. Ambii au fost atât concurenți în echipa Faimoșilor de la Exatlon, sezonul 1, cât și antrenor în următoarele.

Cei de la Kanal D nu au făcut, însă niciun anunț în acest sens și este posibil să se poarte încă negocieri pe subiect, mai ales că refuzul lui Dan Cruceru a venit abia acum, după ce întreaga echipă a Faimoșilor a fost prezentată.

Se așteaptă ca Survivor România să începă după jumătatea lunii ianuarie, iar fanii sunt nerăbdători să cunoască și echipa Războinicilor. Deși nu s-a tranmis oficial niciun nume, pe surse s-a aflat că Iancu Sterp și Elena Chiriac, de la Feram ar putea intra în competiție pentru echipa albastră.