Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au împăcat? Vedeta și-a anunțat fanii: ”Trebuie să crezi cu adevărat”

de: Ana Toma
05 apr. 2021
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au împăcat? Vedeta și-a anunțat fanii: ”Trebuie să crezi cu adevărat”
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău a câștigat atenția publicului în ultimele luni. Fiul lui Niculae Bădălău s-a despărțit de Claudia Pătrășcanu, s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu, iar acum, fanii își pun întrebarea dacă nu cumva Gabi Bădălău s-a întors în brațele Claudiei.

Întrebările devin din ce în ce mai mari, mai ales după ce weekend-ul trecut, cei doi foști soți au fost surprinși împreună, iar Claudia Pătrășcanu mărturisea că își dorește să aibă o relație cât mai armonioasă cu tatăl copilului ei.

Gabi Bădălău și Claudia s-au împăcat?

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu și-a impresionat fanii duminică seară. Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău a transmis câteva gânduri urmăritorilor ei, care lasă loc de interpretări.

Unii fani spun că cei doi s-au împăcat, alții nu cred cuvintele vedetei, însă adevărul e undeva la mijloc. Un lucru important de știut este că ce doi soți s-au despărțit în urmă cu aproape doi ani, însă nu au divorțat și nici nu au stabilit cine va prelua custodia copiilor.

“Toți venim pe lumea asta cu un cufăr plin de aptitudini. Problema este sa te decizi ce vrei să faci cu ele. Examinează-le!😊 Am învățat să nu suspin după cele care lipsesc și consider că am destul, și chiar mai mult de atât ca să-mi trăiesc viața frumos și liberă. Mă folosesc din plin de ceea ce am, mă surprind pe mine, dar și pe cei din jurul meu”, este mesajul transmis de artistă.

”Trebuie să crezi cu adevărat”

Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău a mai scris în mesajul adresat fanilor că are încredere în fiecare provocare pe care viața i-o aduce. De asemnea, Claudia Pătrășcanu adaugă că indiferent de cât de prost merg lucrurile, vremurile bune vin și ele, semnă că poate, ea și soțul ei au găsit o cale de mijloc.

În final, vedeta le recomandă să aibe încredere în cea ce își doresc cu adevărat, dacă vor într-adeăr să se întâmple.

”Indiferent ce se întâmplă, indiferent ce provocări aduce viața, să crezi în tine și să te repui pe picioare, iar dacă lucrurile merg prost și viața devine imposibilă….. ei bine, credeți-mă că întotdeauna vor veni și vremuri bune.😊 Trebuie să crezi cu adevărat. Asta e tot. Trebuie să crezi! 😉”, a mai scris Claudia Pătrășcanu.