Claudia Pătrășcanu a făcut publică lista amantelor lui Gabi Bădălău. Printre acestea și o respectabilă vedetă Antena 1

17 mart. 2021
Claudia Pătrășcanu a făcut publică lista amantelor lui Gabi Bădălău. Printre acestea și o respectabilă vedetă Antena 1
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcani pe vremea când erau fericiți împreună

Gabi Bădălău a surprins pe toată lumea când a anunțat că urmează să se căsătorească cu Claudia Pătrășcanu, după doar o lună de relație. Se întâmpla în anul 2015, iar motivul nu a fost iubirea, ci mai degrabă faptul că artista rămăsese însărcinată, iar tatăl său, lider important al PSD, nu dorea un scandal în acea perioadă, în care Victor Ponta candida la alegerile prezidențiale.

Gabi Bădălău era, însă recunoscut ca un mare cuceritor. Băiat de bani gata, acesta a avut numeroase relații cu divele din showbiz, cea mai lungă și cea mai notorie, fiind cea cu Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor. Cei doi s-ar fi despărțit pentru că ea i-ar fi fost infidelă.

Claudia Pătrășcanu dezvăluie lista amantelor lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu este cu aproape nouă ani mai mare decât soțul său, iar acesta pare să nu-și fi dorit deloc o familie. El și-a continuat viața de burlac și în timpul căsniciei. Deși părea fericită, fosta membră a trupei Sexxy, spune că mariajul ei a fost un adevărat calvar încă din prima zi.

„Știam câte ceva, că ar fi fost și cu X și cu Y și cu Z. Îmi spunea practic, și unde se întâlnea cu ele, era un lăudăros. El mi-a zis ca a fost cândva cu ele, dar am aflat după că a fost și în timpul căsniciei”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, care a provocat-o să dea și nume, dacă tot a deschis acest subiect dureros.

„Din ce am auzit, una ar fi Cristina Bădănoiu. Știu de la el. Mai e fata asta, cum îi zice, Diana Munteanu, de la el știu… Și Daniela Crudu, cu care a continuat și în timpul căsniciei”, a răspuns în cele din urmă Claudia.

Claudia Pătrășcanu șterge pe jos și cu Bianca Drăgușanu

Diana Munteanu a fost căsătorită cu Claudiu Niculescu în trecut și a avut mult timp emisiuni de top la Antena 1. Una dintre acestea era matinală și o prezenta alături de Florin Ristei. Aceasta avea o imagine foarte bună și era considerată o respectabilă vedetă a postului de televiziune.

În ceea ce o privește pe Biana Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu nu a ezistat să șteargă cu ea pe jos. Aceasta o consideră un exemplu negativ pentru toate mamele din lume. De altfel, fosta blondă a lui Bote tocmai a fost dată în judecată de Alex Bodi pentru mărturie mincinoasă în ceea ce-l privește și se pare că acesta ar fi dispus să dea detalii și despre milioanele de euro din conturile Biancăi.

„Desfrânată! Falsă! Nu e un exemplu bun pentru mine, dar și pentru orice mamă. Mă bagi în gura lupului. Dacă nu mi-a fost frică de Bădălău, de ce mi-ar fi frică de ea?”, a spus Claudia în emisiunea lui Cătălin Măruță.