Gabriela Firea, de nerecunoscut! S-a tuns și arată superb! Ce funcție importantă vizează acum fostul primar al Capitalei

09 oct. 2020
Gabriela Firea, de nerecunoscut! S-a tuns și arată superb! Ce funcție importantă vizează acum fostul primar al Capitalei

Gabriela Firea a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei, dar asta nu înseamnă că se va retrage din politică. În ultimele zile, aceasta pare să se fi transformat în cea mai puternică voce a opoziției. Nu-l iartă nici pe Nicușor Dan, dar nici Guvernul pe care-l acuză de incompetență.

Gabriela Firea va candida pentru un post de senator, conform declarațiilor lui Marcel Ciolacu și potrivit surselor VoxBiz funcția pe care ar viza-o ar fi cea de președinte al Senatului. Astfel ar deveni al doilea om în stat, după președintele Klaus Iohannis. Pentru ca acest lucru să se întâmple, însă PSD ar trebui să câștige alegerile parlamentare.

Pentru a fi sigură că pornește la un nou drum nou cu energii noi, Gabriela Firea a afișat și un look complet nou. S-a tuns, și-a schimbat stilul vestimentar și a avut grijă să marcheze acest lucru și pe pagina ei de facebook. Privirea este una aprigă, semn pentru adversari că nu are de gând să renunțe la lupta politică, fiind gata să revină în prim plan în cel mai scurt timp.

Mai întâi Gabriela Fire a șters pe jos cu Nicușor Dan, pe care l-a numit Plicușor, iar apoi a luat la rând Guvernul.

Gabriela Firea șterge pe jos cu Nicușor Dan

„Somnoroase pasarele, pe la tv-uri se aduna…aseara, tarziu in noapte, s-a trezit din somnul care a durat vreo 7 luni si Dan. Nicușor Dan. Si a grait suav ca, imediat cum va ajunge la Primarie, va “demara”, “intr-o celula de criza”, testarea bucurestenilor!

Doamne apara si pazeste!?! Sa “demareze” el insusi ceva inceput cu mult timp in urma! De altii! Cand el era “ascuns in dulap”, vorba lui Rares!

Lasat un pic fara consultantii toxici, care faceau cu el repetitii pentru emisiuni, invatandu-l ce si cum sa minta, omul arata cat si ce poate!

Nu a aflat, inca, nefiind in localitate, ca avem cea mai mare capacitate de testare din tara, realizata de Primarie – de mine si colegii de la ASSMB -, prin achizitia de aparate PCR si extractoare, teste, asigurarea de personal calificat in spitalele Primariei, plus afilierea cu clinici private, astfel incat sa putem realiza 5-6.000 de teste gratuite pe zi, prin ASSMB.

Ca sa nu mai spun de Spitalul Modular Covid din Pipera, construit in timp record, CT-ul pentru investigatii pulmonare amanuntite la Victor Babes, echipamentele de protectie pentru medici, materialele sanitare etc.

Sa-i puna cineva o sonerie lui Plicusor!

Sa-l trezeasca!

Gata, maine – poimaine preia mandatul oficial si te pomenesti ca va declara, tot la postul Tv care il gazduieste cu generozitate si care nu-l deranjeaza cu intrebari incomode: “o sa demarez” construirea Spitalului de copii Gomoiu, “o sa demarez” si supralargirea Fabrica de Glucoza, “o sa demarez” si Pasajul Sudului si Nicolae Grigorescu etc.

Pana va “demara” ceva, trece mandatul…”, a scris Gabriela Firea pe facebook, care a continuat apoi cu Guvernul.

Atacul Gabrielei Firea la adresa Guvernului

„Citiți si vă cruciti! Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără sectie de ATI!! Guvernul a ordonat ca Spitalul Sfantul Stelian din Capitala să fie destinat exclusiv pacientilor Covid cu forme medii si GRAVE! Două observatii :

1. Spitalul Sfantul Stelian NU are sectie de ATI, deci nu poate trata pacienti cu forme severe! La ce îi condamnă guvernul pe acesti bolnavi?

2. Spitalul Sfantul Stelian este Centrul de Evaluare si Tratament a Toxicodependentelor pentru Tineri!! Daa! Ati citit bine!! Adică medici psihiatri vor trebui să trateze infecții virale! Ca si cum ar fi infectionisti, virusologi etc.

In cazul in care guvernantii se refereau la Spitalul Sfantul Ștefan, pe care vor sa-l transforme in Covid 100%, ramâne problema cea mai grava semnalata : NU are sectie de terapie intensiva, deci nu poate vindeca pacienti cu forme severe!

Vă dați seama ce incompetență bântuie pe la guvern?

Oricum, demn de remarcat faptul ca guvernul preia spitalele Primariei in lupta cu virusul, si nu pe cele ale Ministerului Sanatatii! O recunoastere a muncii echipei de la ASSMB, pe care am coordonat-o si sustinut-o cu investitii masive, timp de 4 ani. Investitii fara precedent in spitale, care salvează vieti!”, a postat Gabriela Firea.