Gafă uriașă a lui Donald Trump în această dimineață! A fost ironizat pe toată planeta. Cine a câștigat alegerile prezidențiale 2020 în SUA

04 nov. 2020
Gafă uriașă a lui Donald Trump în această dimineață! A fost ironizat pe toată planeta. Cine a câștigat alegerile prezidențiale 2020 în SUA

Alegeri prezindețiale SUA 2020. Rezultatele din acest moment arată Biden 236 și Trump 213, dar președintele în exercițiu s-a declarat deja învingător în aceste alegeri. În același timp, Joe Biden a transmis că este foarte important fiecare vot și că trebuie așteptată finalizarea numătătorii.

Pentru că anul acesta s-a votat prin corespondență și anticipat, rezultatul final ar putea întârzia destul de mult, mai exact, am putea afla noul președinte al SUA în câteva zile și nu astăzi, cum spera toată lumea.

Preşedintele american Donald Trump a reușit să devină ținta ironiilor miercuri dimineaţă după o gafă făcută într-o postare pe Twitter despre alegerile din SUA.

Gafă uriașă făcut de Trump pe Twitter

Alegeri prezindețiale SUA 2020. „Suntem pe CAI MARI, dar ei încearcă SĂ FURE alegerile. Nu-i vom lăsa niciodată să facă asta. Nu se mai poate vota după ce ‘polonezii’ (‘poles’) s-au închis!”, a scris Trump pe Twitter, după mai multe ore de tăcere pe reţelele de socializare.

După câteva minute , acesta a înlocuit cuvântul scris greșit ‘poles’ cu ‘polls’ (‘secţii de vot’, ‘urne’), însă aceasta deja a făcut înconjurul planetei.

Alegeri prezindețiale SUA 2020. Donald Trump a ținut și un discurs la Casa Albă în această dimineață, arătând ca un om epuizat. El a declarat că că „un grup foarte trist de oameni” vrea să-i priveze de drepturile electorale pe milioanele de alegători, motiv pentru care se va adresa Curţii Supreme a SUA, conform voceabanilor.ro.

„Vreau să mulţumesc poporului american pentru sprijinul extraordinar”, a spus Trump, care i-a mulţumit totodată soţiei sale, Melania, şi vicepreşedintelui Mike Pence.

Trump a transmis și că a ieșit învingător în state „în care nu ne aşteptam să câştigăm”, şi a dat drept exemplu Florida, Ohio, Texas şi Pennsylvania.