George Burcea e terminat! Andreea Bălan i-a dat lovitura finală. A făcut pasul

andreea balan george burcea

George Burcea e terminat! Andreea Bălan i-a dat o nouă lovitură, chiar înainte de marele divorț. Vedeta a făcut un pas uriaș.

Deși au două fetițe împreună și totul a fost foarte frumos la început, relațiile s-au destrămat complet. Faptele lui George Burcea au făcut-o pe Andreea să pună punct acestui capitol din viața sa.

Vedeta a mărturisit că a încercat să lupte pentru căsnicia ei până în ultima clipă, dar actorul nu și-a mai dorit să fie acolo, în preajma sa și a fetițelor.

S-a terminat totul

Andreea a făcut și ultima mutare în acest coșmar. Artista a schimbat și melodia din intro-ul clipurilor video, și anume „Înger păzitor“ (care era cântecul de suflet al celor doi), cu noua sa piesă: „Inimă de fier“, lansată în luna martie.

La rândul său, George s-a apărat și a precizat că totul este un teatru ieftin. Actorul dă de înțeles că lucrurile între el și Andreea nu mai funcționau, dar nu neapărat din cauza lui.

„Haideţi să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoţiei sau mai ales al marketingului… Când marketingul bate sufletul, face ca, de exemplu, un vis american să devină doar o făcătură ordinară, o şedinţă foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorinţa pură sau alte sentimente care au o legătură cu sufletul omului.

Nimeni nu va părăsi cuiubul, dacă acolo-i bine…“, a scris George Burcea pe o rețea de socializare.

Revista Presei